Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

klantvraag

Hoe houd ik de herinnering aan mijn overleden broer levend?

We krijgen vaak vragen van klanten die op zoek zijn naar inspiratie of tips. Regelmatig beantwoorden we deze vragen in een blog. Deze week de vraag van Karin uit België, die een hele verdrietige vraag heeft.

Vraag van Karin (23 jaar, uit België)

Mijn broertje overleed 5 maanden geleden en we missen hem allemaal ontzettend. We zijn heel dankbaar voor alle herinneringen die we met hem hebben mogen maken. Deze herinneringen willen we graag tastbaar maken, zodat we het er altijd even bij kunnen pakken en terug kunnen zien. Weten jullie daar iets moois voor?

Allereerst gecondoleerd met het verlies Karin, het is niet makkelijk om dierbare mensen te verliezen. Helaas krijgen we deze vraag vaker van onze klanten. We vroegen het aan drie cadeau-adviseurs van YourSurprise, hoe welke ideeën zij hebben om Karin te helpen.


Anne-Louise geeft antwoord

Anne-Louise:

Wat ontzettend verdrietig Karin. Mooi dat je dan de herinneringen tastbaar wilt maken. Wat ik een mooi idee vind, is om een theedoos te vullen met herinneringen. Je kan dan kiezen om vakjes te maken, of om alles in een groot vak te doen. Je kan de theedoos dan vullen met foto’s of aandenkens die je nog aan hem hebt. Dan heb je alles bij elkaar op een speciale plek. Je kan de theedoos open of dicht bewaren op een plek waar iedereen van jullie gezin af en toe even kan kijken naar de mooie herinneringen die jullie hebben. Als je dat wilt kun je de theedoos laten graveren met de naam van je broertje en de datum van overlijden.

Voorbeeld van de theedoos als herinneringenbox:

houten theedoos met gravure als herinneringenbox na overlijden
Leona geeft antwoord

Leona

Mooi dat je iets als herinnering aan hem wilt maken! Zelf vind ik een kussen heel mooi. Er zijn al meer klanten die dit een mooi cadeau vonden na een overlijden. Je kan dan een foto van een mooie herinnering op het kussen zetten, dan kan je hem altijd knuffelen! Je kan dat kussen dan bijvoorbeeld ergens leggen, waar iedereen bij kan zodat jullie allemaal een mooie plek hebben om hem weer eens vast te houden. En als je echt een cadeautje zoekt om hem altijd bij je te houden, zijn de gegraveerde hangers ontzettend mooi. Deze kan je met naam of foto graveren. Dit kan ook een mooi cadeau zijn om bijvoorbeeld aan jouw ouders te geven. Zo hebben jullie Thomas altijd dicht bij jullie hart.

Voorbeeld van het kussen en het hangertje:


kussen of hanger met foto van overleden broer
Karolina geeft antwoord

Karolina

Ik begrijp dan inderdaad goed dat je iets wilt om zijn herinnering bij je te houden Karin. Veel klanten vinden de foto in glas heel mooi. Deze hebben we in een vierkant, rechthoek en een hartje in zowel 2D als 3D. De foto in het glas kan je dan een mooi plekje geven, zodat hij toch nog bij jullie in de buurt is. Als je echt een plekje in huis creëert om hem te herdenken, vind ik zelf een kaars altijd mooi. Deze hebben we in een glas met een foto erop. Dat is bijvoorbeeld mooi bij de theedoos in de vorm van herinneringenbox die mijn collega Anne-Louise aanraadt. Hopelijk kunnen jullie Bart zo toch blijven herinneren op een mooie manier!

Voorbeeld van de foto in glas en de kaars:

foto in glas en kaars in glas