Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Als je wordt uitgenodigd voor een feestje of een etentje, is het gebruikelijk om een gastvrouw- of gastheercadeau mee te brengen. Zelfs als je gewoon goede vrienden of naaste familie bezoekt, wordt het kleine gebaar van een gastvrouwgeschenk altijd gewaardeerd.

Maar ben je de traditionele cadeaus voor gastvrouwen, zoals bloemen, wijn en chocolade, beu? En wil je wat origineler zijn en een nog grotere indruk maken, terwijl het ook nog eens geen fortuin kost? Dan is dit je geluksdag!

Bij YourSurprise vindt u veel kleine, leuke en mooie cadeautjes die niet meer kosten dan een gewone bos bloemen, maar wel echt uniek en persoonlijk zijn. Wij hebben deze gids voor u samengesteld met tal van ideeën voor leuke gastheer- en gastvrouw cadeaus. Alles van gepersonaliseerde bonbons en gepersonaliseerde wijnetiketten tot woondecoraties en leuke gadgets.

Gastvrouwcadeau voor koppels: 5 gastvrouwcadeau-ideeën die indruk zullen maken

Het perfecte gastvrouwcadeau voor koppels moet natuurlijk iets zijn waar beide partners plezier aan beleven. Iets wat ze samen kunnen gebruiken bijvoorbeeld, of gewoon iets waar ze allebei van zullen genieten. Hieronder hebben we 5 cadeautips voor gastvrouwen verzameld die zeker indruk zullen maken op een koppel.

  1. 1,2,3 flessen wijn: Met een goede fles wijn kan het nooit misgaan. Maar onze kwaliteitswijnen kunnen worden gepersonaliseerd met een persoonlijk etiket of worden geleverd in een luxe houten kist met een persoonlijke gravure. Je kunt het cadeau zelfs compleet maken met bijpassende gegraveerde wijnglazen.
  2. Gastronomisch wijncadeau: Een heerlijke fles wijn met hartige hapjes en een gegraveerd tapasbord. Perfect voor het stel dat van gezelligheid houdt met een glas wijn.
  3. Een set luxe handdoeken: gepersonaliseerd met borduring van je eigen tekst.
  4. Een cocktailgeschenkset: Pornstar of Espresso Martini geschenkdoos met bijpassende glazen en gegraveerde cocktailshaker
  5. Een set bijpassende mokken: Verras het bruidspaar met een set bijpassende mokken met een foto, aangepast ontwerp en/of tekst

Vergeet niet dat het de gedachte is die telt. Het belangrijkste is om je waardering te tonen met een cadeau dat past bij de interesses van het koppel.

Wijn

Wijn

Cadeaupakket met glazen en cocktails

Cadeaupakket met glazen en cocktails

Mok

Mok

Hamamdoek

Hamamdoek

Geschenken die indruk maken

Op zoek naar het perfecte relatiegeschenk voor een kerstfeest of mannenavond? Hier vind je een paar gepersonaliseerde ideeën die indruk zullen maken op elke man. We hebben een enorme selectie cadeaus die gepersonaliseerd kunnen worden voor elke smaak en persoonlijkheid.

  • Gegraveerde glazen: Van wijnglazen en champagneglazen tot bierglazen, cocktailglazen en whiskyglazen. Voor elk drankje hebben we een passend glas. Laat het glas graveren met je eigen persoonlijke tekst
  • Gepersonaliseerde reuzenchocolade van bekende merken: heerlijke chocolade is altijd een echte winnaar. Maak je eigen Mega Milka, Mega Twix of Reuze Toblerone met je eigen ontwerp, afbeelding, naam en tekst.
  • Gegraveerde snijplank: een geweldig idee voor mannen die van koken houden. Een gegraveerde snijplank is niet alleen praktisch, maar ook een geweldig idee voor een housewarming cadeau.
  • Gepersonaliseerde fles sterke drank: Houdt de gastheer van een goede fles whisky of een heerlijke gin en tonic? Personaliseer dan je eigen unieke fles, er zal geen droog oog in huis zijn!
  • Een biergeschenk: Met een persoonlijk tintje: Een geschenkdoos met zijn favoriete bieren, verpakt in een gepersonaliseerde geschenkdoos met naam, foto en tekst. Je kunt zelfs de etiketten zelf personaliseren en je eigen boodschap schrijven.

Verken onze grote selectie van cadeaus voor hemweten we zeker dat je een cadeau vindt dat perfect bij hem past.

Van bloemen naar wijn: Traditioneel gastvrouwcadeau met een twist

Traditioneel zijn bloemen en wijn de populairste cadeaus voor gastvrouwen. Maar wie zegt dat traditionele cadeaus geen twist kunnen hebben? Probeer enkele van deze ideeën om je gastvrouwcadeau voor haar nog specialer te maken:

  • Gedroogde bloemen in een houten houder met persoonlijke gravure. Een geweldig bloemencadeau, maar ook iets dat langer meegaat en mooi staat in huis.
  • Fles wijn met gepersonaliseerd etiket of houten kistje: Een fles goede wijn is altijd een schot in de roos als gastvrouwcadeau. Maar wat dacht je ervan om nog een stapje verder te gaan door er een gepersonaliseerd etiket aan toe te voegen of de fles te presenteren in een luxe houten kist met een gegraveerd deksel? Zo maak je zeker indruk.
  • Een doos bonbons is ook een typisch gastvrouwcadeau, maar verras in plaats van een doos merci met een reusachtige plak chocolade of een Toblerone met naam. Je kunt ook een chocoladetelegram laten maken of een foto laten afdrukken op chocoladepralines. Bekijk allechocoladecadeaus hier

Deze cadeautips voor gastvrouwen zijn tegelijkertijd traditioneel en uniek, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid.

Of je nu op zoek bent naar een gastvrouwcadeau voor haar, een gastvrouwcadeau voor koppels, een leuk gastvrouwcadeau of een creatief gastvrouwcadeau, het belangrijkste is dat het iets is dat bij de persoon past. Vergeet niet dat het de gedachte is die telt, en een goed gekozen gastvrouwcadeau kan je gastvrouw laten zien dat je haar gastvrijheid echt waardeert. Kies dus een cadeau dat uit het hart komt en maak van je volgende sociale evenement een onvergetelijke gebeurtenis!

Persoonlijk en uniek gastvrouwcadeau voor haar

Verras je volgende feestje of etentje met een geweldig gastvrouwcadeau. Een klein gastvrouwcadeau is een leuk gebaar dat niet veel hoeft te kosten. Goede cadeaus voor gastvrouwen zijn vaak attent en komen uit het hart.

Een geweldig gastvrouwcadeau voor haar kan een gepersonaliseerde wellness cadeauverpakking zijn met gepersonaliseerde handzeep of heerlijke douchegel van Dove of The Gift Label. Personaliseer de verpakking en de labels met de naam van de gastvrouw en een persoonlijke tekst zoals "You are awesome". Het zal zeker een glimlach op haar gezicht toveren!

Als je op zoek bent naar een gastvrouwcadeau voor mannen, ga dan op zoek naar een gegraveerde roestvrijstalen wijnkoeler of een gegraveerde cocktailshaker. Of wat dacht je van een fles whisky in Peaky Blinders-stijl of een fles Bacardi met een gepersonaliseerd etiket.

Je vindt vast en zeker het perfecte gastvrouwcadeau in onze uitgebreide selectie gastvrouwcadeaus cadeaus voor haar en cadeaus voor hem te ontvangen.

Chocolade

Chocolade

Glazen

Glazen

Borrel en Snijplanken

Borrel en Snijplanken

Bier

Bier

Geef een origineel en leuk gastcadeau voor je kerstfeest of -viering

Ga je naar een kerstfeest of een feestje met een groep vrienden? Vind dan hier een origineel en leuk gastcadeau. Wat dacht je bijvoorbeeld van een paar grappige sokken met een foto en je eigen ontwerp. Of een boxershort met een foto, naam of grappige tekst.

Als de gastheer van barbecueën houdt, kun je ook een uniek schort maken met een grappige quote of inside joke.

Aan de serieuzere kant kun je een gepersonaliseerd biercadeau krijgen, of zelfs een vat om je eigen bier in te brouwen met 2 mooie gegraveerde bierglazen. Dat is pas een echt origineel of anders gastcadeau.

Toon je dankbaarheid met een lief en attent gastvrouwcadeau voor Nieuwjaar

Oudejaarsavond is een magische avond. Je kijkt terug op het afgelopen jaar en verheugt je op een nieuw jaar vol vreugde, geluk en geweldige ervaringen.

Mensen komen vaak samen met vrienden of familie, dus waarom zou je je dankbaarheid niet tonen met een mooi en uniek gastvrouwcadeau voor oudejaarsavond? Champagne is natuurlijk een typisch Nieuwjaarsgeschenk. Maar maak het persoonlijk met een fles Moët et Chandon in een luxe houten kist gegraveerd met jouw persoonlijke boodschap. We hebben veel champagnemerken, maar ook minder dure maar superlekkere flessen cava, waarbij je zelfs het etiket zelf kunt ontwerpen met een persoonlijke tekst en/of afbeelding. Maak het cadeau compleet met prachtige champagneglazen die individueel worden gegraveerd! Bekijk al onze champagne geschenken hier.

Fotocadeau

Fotocadeau

Kerstcadeau 2024

Kerstcadeau 2024

Nieuwjaarscadeau

Nieuwjaarscadeau

Blog

Blog