• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Aan huis geleverd
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
Super snelle levering!
Originele Glazen cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 43442 beoordelingen
Mariét
op 26-03-20

"Alles was perfect, ook de bezorging was de volgende dag al, zeer blij mee!! "

10 van 10
LiNa
op 26-03-20

"Snelle bezorging, leuke boeken. "

10 van 10
Chantal
op 26-03-20

"Alles is goed altijd mooi op tijd geleverd "

10 van 10

Een schitterend glas graveren

Een gegraveerd glas is hét cadeau voor elke gelegenheid. Op zoek naar een uniek huwelijkscadeau of een origineel verjaardagscadeau? Laat dan een schitterend glas graveren met eigen ontwerp. Succes gegarandeerd!

Glazen laten graveren, een uniek cadeau

Glazen graveren gaat snel en eenvoudig bij YourSurprise. We hebben een uitgebreid assortiment aan glazen. Voor elk wat wils. Je kan bijvoorbeeld mooie wijnglazen graveren als perfect cadeautje voor een jubileum. Of een bierpul voor een goede vriend. Zijn je ouders misschien verzot op wijn? Bij YourSurprise kan je zelfs een karaf graveren.

Laat een paar champagneglazen graveren als cadeau

Niets leuker dan elke dag herinnerd worden aan een tof moment. Ken je iemand die je wil verrassen die graag thee drinkt? Maak die iemand dan blij met een mooi, gepersonaliseerd theeglas. Is het geen theedrinker? Plaats dan een mooie boodschap op een whiskey glas, champagneglas of bierglas. Elegant en subtiel. Bij YourSurprise wordt jouw naam of tekst in het glas gegraveerd, vervolgens zorgvuldig verpakt en naar jou opgestuurd. En als je voor 16u bestelt, heb je je cadeautje morgen al in huis.
Kan ik je helpen?
1 met