Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeau maar wil je er niet teveel geld aan uitgeven? En moet het toch een origineel geschenk zijn? Geen zorgen! Wij zetten 15 leuke presentjes voor je op een rij.

Kerstmok

De echte kerstfan maak je helemaal blij met zo'n leuke kerstmok. Je kunt kiezen uit diverse printjes en designs om op de mok te zetten. Zo kun je kiezen uit een van onze designs met een rendier, een kerstmannetje of een kerstboompje. Liever leuke tekst? Kies voor "Ho ho ho" of gewoon "Merry Christmas". Ben jij ontzettend creatief en heb je zelf een ontwerp gemaakt? Upload dan je eigen foto of bestand eenvoudig in onze editor. Aan alle designs kun je een naam of foto toevoegen om de mok een echt persoonlijk tintje te geven. De huismus onder ons zal zo'n eigen mok goed kunnen gebruiken om op koude avonden een warm drankje onder een heerlijk fleecedekentje te drinken.

Milka kerstchocolade

Nom nom nom, Kerst is pas echt lekker met deze heerlijke chocolaatjes van Milka. De giftbox is helemaal in kerststijl en daarmee een super leuk cadeau voor kerst. Personaliseer de verpakking met een foto, de naam van de gelukkige ontvanger en een persoonlijke tekst. In de box zitten 20 heerlijke chocolaatjes met een hazelnoot-crème vulling. Zoek je een cadeau voor een echt chocomonster, geef dan de grote giftbox met 40 van die heerlijke chocolaatjes!

Gepersonaliseerd kinderboek: jouw kind redt Kerstavond

In dit boekje wordt jouw kind door Muis Maretak per ongeluk met toverpoeder geraakt en daardoor verandert jouw kleintje in een piepklein muisje. Nu is er wel een probleem: want hoe moet Muis Maretak de Kerstman verkleinen zonder toverpoeder? Gelukkig bedenken ze allemaal snel een oplossing: jouw kind gaat samen met Muis Maretak zorgen dat iedereen Kerstavond kan vieren! In dit boekje kunnen tot 4 kinderen mee doen in het verhaal.

Chocoladetelegram met eigen boodschap

2020 was een raar jaar en dus is de kans heel groot dat je met Kerst niet iedereen kan bezoeken die je graag had willen bezoeken. Wil je toch jouw lieve vrienden en familie laten weten dat je ze mist en met Kerst aan ze denkt? Stuur ze dan zo'n lekkere boodschap in chocolade. Je kunt kiezen uit 14, 21 of 28 tekens inclusief spaties en leuke tekeningetjes zoals de kerstboom of het rendier. Voer jouw boodschap in, en wij zorgen dat jouw kerstboodschap bij iemand thuisbezorgd wordt.

Kerst mok

Kerst mok

Milka Giftbox - Kerst

Milka Giftbox - Kerst

Kinderboeken

Kinderboeken

Chocotelegram

Chocotelegram

Kerstrompertje

Zijn ze niet ontzettend leuk, deze warme kerstrompertjes? Ontwerp een eigen rompertje en geef het cadeau aan ouders die hun eerste kerst met hun baby vieren. Er zijn verschillende leuke ontwerpen in onze online editor te vinden. Hieronder zie je er een aantal. Kies een leuk ontwerp, voeg je eigen tekst of naam toe en in een handomdraai maak je een ontzettend leuk en origineel kerstcadeautje.

Puzzel

Een puzzel is een ontzettend leuk cadeautje om meteen uit te pakken en samen te gaan leggen. Het is een van de meest populaire cadeautjes van 2024. Kies een leuke foto uit, upload 'm en wij maken er een mooie puzzel van. De puzzel wordt geleverd in allemaal losse stukjes in een linnen zakje. Natuurlijk krijg je er een voorbeeldfoto bij zodat de ontvanger wel een idee heeft hoe de puzzel eruit moet gaan zien.

Donald Duck kersteditie

Niet alleen de boekjes van Dikkie Dik kun je laten personaliseren, ook in Donald Duck kan iemand meespelen in het verhaal. Deze kersteditie bevat meerdere verhalen en in elk verhaal speelt de ontvanger een grote rol. Je kunt de hele editie personaliseren, dus de naam van de ontvanger komt ook nog eens op de voorkant terug. Het ultieme kerstcadeau voor iemand die helemaal fan is van Donald Duck.

Mijn eerste kerstromper

Mijn eerste kerstromper

Kerstbal

Kerstbal

Magische Mok

Magische Mok

Boek - Dikkie Dik Kerstmis

Boek - Dikkie Dik Kerstmis

Koektrommel voor oma

Wil je oma verrassen met een leuk cadeautje? Dan is deze koekjestrommel altijd een goed geschenk want welke oma heeft er nou geen koekjes in huis? Upload de leukste foto's van de kleinkinderen en ontwerp eenvoudig zo'n leuke koektrommel.

Bucketlist boek

Als het Kerst is dan is het jaar bijna voorbij en dus kunnen er plannen gemaakt worden voor het nieuwe jaar. Waar kun je dat beter in doen dan in een Bucketlist boek? Dit Bucketlist boek bevat 500 dingen die de ontvanger écht gedaan moet hebben en kun je aanvullen met leuke foto's. De naam van de ontvanger kun je verwerken op de kaft en in de tekst van het boek zelf. Wil je iemand nog persoonlijk een hart onder de riem steken om alle 500 opdrachten ook daadwerkelijk uit te gaan voeren, dan kun je een persoonlijk bericht opnemen vooraan in het boek.

Kerstbal met eigen foto of naam

Absoluut één van de meest populaire kerstcadeaus elk jaar zijn de transparante kerstballen met een eigen foto. Je kunt ze bestellen in een set van 2, 4, 6 of 8 kerstballen. Wil je iemand een echte glazen kerstbal cadeau geven, dan kan dat ook. Op de glazen kerstballen kun je een tekst en naam toevoegen om je cadeau een persoonlijke touch te geven.

Sneeuwbol met foto

Wie kent 'm niet deze leuke sneeuwbol? Het ultieme souvenir, maar ook een erg leuk cadeautje om met Kerstmis te geven. Kies je leukste foto uit, upload deze in onze editor en maak je geschenk af met een persoonlijke tekst. Je kunt kiezen of je sneeuw wilt laten dwarrelen, hartjes of glitters. De foto in de bol is aan beiden kanten te zien dus je kunt 'm op elke plek neerzetten en genieten van een mooie foto. De bol is van hoogwaardig plexiglas dus kan wel een stootje hebben

Kersthanger voor in de boom

Versier je huis, ramen of kerstboom met deze leuke hangers van kunststof of aluminium met daarop jullie leukste foto. Deze hanger is ook ontzettend leuk als cadeautje voor opa en oma met daarop een foto van de kleinkinderen. Alle hangers komen met een handig ophanglintje zodat je 'm meteen een mooi plekje in de kerstboom kan geven!

Sleutelhanger met foto

Een sleutelhanger is hét voorbeeld van een klein kerstcadeautje waar je iemand een groot plezier mee zult doen. Telkens als iemand z'n sleutelbos pakt, ziet hij of zij de foto die jij uitgekozen hebt. Je kunt kiezen uit verschillende soorten sleutelhangers zoals een dubbelzijdige sleutelhanger, een sleutelhanger in de vorm van een hartje of een leren sleutelhanger. Kies jullie mooiste kerstfoto uit en upload deze in onze online editor. Wist je dat je ook een schattig girafje kunt geven met een foto of naam op een T-shirt?

Inpaktip: gepersonaliseerd cadeaupapier

Wil je jouw kerstcadeau extra mooi inpakken? Ontwerp dan gepersonaliseerd cadeaupapier. Je kiest een van onze leuke designs, uploadt een leuke foto en voegt een tekst toe, dan maken wij daar het leukste cadeaupapier van dat je ooit hebt gezien. Je kunt kiezen uit een rol van 1 meter of 2 meter cadeaupapier.

Gegraveerde glazen pot

Gegraveerde glazen pot

Bucketlist boeken

Bucketlist boeken

Fotopuzzel

Fotopuzzel

Sneeuwbol

Sneeuwbol

Kersthangers

Kersthangers

Leren sleutelhanger

Leren sleutelhanger

Inpakpapier

Inpakpapier

Blog

Blog