Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 24661 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
jacquelineop 14-01-18

"zeer tevreden en zeer snelle levering bedankt een aanrader "

10 van 10
Elineop 14-01-18

"Het was heel gemakkelijk om het product zelf te maken op de site. "

10 van 10
Meneer en ..op 14-01-18

"Snel , goede kwaliteit, mooi product. "

9 van 10

Valentijnscadeautjes


Februari nadert en dat betekent maar één ding: Valentijn is coming up! De meest romantische dag van het jaar, waarop je jouw liefde aan je (stille) geliefde kan verklaren. Uiteraard kun jij op 14 februari jouw geliefde verrassen met een lieve Valentijnskaart, een ontbijtje op bed of een dikke smakkerd. Maar leuker is natuurlijk om elkaar te verrassen met leuke Valentijnscadeautjes.

Het vinden van unieke Valentijnscadeautjes is alleen zo makkelijk nog niet. Want met welk Valentijnscadeautje kom je nu echt origineel uit de hoek? Wat dacht je van een persoonlijk Valentijnscadeau met je eigen foto en tekst erop? Door zelf de Valentijnscadeautjes te ontwerpen laat je echt zien dat je van iemand houdt. Verras je geliefde daarom met een Valentijncadeau dat jij met liefde hebt gemaakt!

We hebben zowel een lief valentijncadeau voor hem als een romantisch valentijncadeau voor haar die je uniek kunt maken met je eigen ontwerp. Met zo’n persoonlijk en speciaal cadeau ga je het hart van je liefje zeker veroveren!

Valentijn

Over de oorsprong van Valentijn doen verschillende verhalen de ronde. Het meest romantische verhaal komt van een legende. Volgens deze legende zou er een man zijn geweest rond het jaar 270, genaamd Valentijn, die liefdesbrieven schreef en ondertekende met: ‘’Van je Valentijn’’. Anno 2016 is Valentijn vooral bedoeld voor geheime aanbidders die elkaar op 14 februari anoniem de liefde kunnen verklaren of voor verliefde stelletjes die op Valentijnsdag hun hart laten spreken en hun geliefde verrassen met extra aandacht en een leuk cadeautje.

Valentijnscadeau

Wil jij iemand de liefde verklaren met een romantisch Valentijnscadeau? Dan ben je bij YourSurprise aan het juiste adres. Vertel jullie unieke liefdesverhaal door middel van een Valentijnscadeau voorzien van eigen foto of persoonlijke tekst. Hieronder laten we je enkele Valentijn ideeën zien, waarmee jij zeker weten indruk maakt!

Bloemen bezorgen

Bloemen zijn het ultieme teken van echte, onvoorwaardelijke liefde. Dus wat is er romantischer dan een prachtige bos rode rozen ontvangen op Valentijnsdag? Laat daarom een mooi boeket bloemen bezorgen bij je geliefde thuis. Met dit unieke Valentijnscadeau was een perfecte Valentijnsdag nog nooit zo dichtbij!

Houten hart

Een hart van hout, voor diegene van wie jij houdt! Bepaal zelf hoe jouw houten hart er uit komt te zien en verras jouw Valentijn met dit romantische cadeau. Je kunt het houten hart ontwerpen met een persoonlijke tekst, jullie namen of een liefdesgedicht. Maak het ontwerp af met een van de unieke designs en je cadeau voor je hartendief is klaar. Met dit originele Valentijnscadeau recht uit je hart, schiet jij als cupido zeker raak!

Liefdeslotjes

Een liefdesslot of lovelocker is een symbool waarmee je de liefde of vriendschap vereeuwigd. Dus wil jij jouw liefde op een unieke manier voor eeuwig vastleggen? Laat dan een liefdesslotje voorzien van jouw foto of een persoonlijke gravure. Dit romantische liefdesslotje vergroot het symbolische gebaar van de eeuwige liefde. Zo ziet iedereen van wie dit liefdesslotje is en de liefde heeft vastgelegd.
+ Lees meer...