Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

De leukste kinderboeken met eigen naam

Heerlijk samen voorlezen

Bij veel ouders is het vaste prik voor het slapengaan, heerlijk even samen met je kindje op bed zitten en een boekje lezen? Als je dat nog niet doet, dan kunnen we het je alleen maar aanraden. Voorlezen is namelijk ontzettend fijn om te doen, even lekker samen, quality time met jouw kind. Naast dat jullie gezellig tegen elkaar aan kunnen kruipen, is het ook hét moment om even met je kind te praten. Jullie hebben elkaars aandacht en dus is het een goed moment om met elkaar te babbelen over alles wat je kind meemaakt!

Waarom is voorlezen zo belangrijk?

Voorgelezen worden is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van jouw kindje. Het stimuleert je kind om te fantaseren, te ontspannen en weg te dromen bij het verhaal. Je kind leert zich in te leven in de hoofdpersoon, maar ook in de andere personen die mee spelen! Op die manier leren kinderen dat er meerdere kanten aan elk verhaal zitten en dat iedereen dingen anders ervaart. Kinderen die vaak voorgelezen worden, hebben een grotere woordenschat dan kinderen waarmee weinig gelezen wordt. Voorlezen is dus niet alleen gezellig maar heeft ook een heleboel andere voordelen!

Laat jouw kind meespelen in de leukste boekjes

Wist je dat jouw kind kan meespelen in boekjes samen met de grootste kindervriendjes? In onze collectie vind je diverse kinderboekjes van bijvoorbeeld Woezel & Pip, Nijntje, of Dikkie Dik die speciaal voor ons geschreven zijn. Elk boekje kun je personaliseren door de naam van jouw kind en een foto te uploaden.
Op deze manier kan jouw kind samen spelen met Woezel & Pip, een verjaardag vieren bij Nijntje of Dikkie Dik of samen met Kikker op zoek gaan naar een schat.

Bekijk alle kinderboeken >>

Wat vinden zij er zelf van?

We waren benieuwd hoe kinderen het ervaren dat zij zelf meedoen in een écht boek. Daarom hebben we een aantal van onze boeken voorgelegd aan een kinderpanel en hen gevraagd wat zij ervan vonden. Hun reacties?

Ellen, moeder van Naomi (5)
"Wij hebben het flapjesboek van Woezel & Pip gelezen 'Kom je spelen' en 'Welterusten' van Dikkie Dik. Naomi vond het erg leuk dat ze zelf mee deed. Op alle vragen gaf ze meteen antwoord. Zij gaf allebei de boekjes een 9, zo leuk vond ze het."

Kayden, moeder van Mika (2)
"Wij hebben 'Dikkie Dik en de Renkriebels' gelezen en 'Dikkie Dik Groot Zoekboek'. Mika vond het ontzettend leuk dat hij mee deed in het verhaal en dat hij naar zichzelf moest gaan zoeken. Als hem in het boek een vraag gesteld werd, dan gaf hij ook altijd zelf antwoord. Het boekje over de renkriebels ligt nu standaard in z'n bed en leest hij altijd in z'n eentje nog eens!"

Sanne, moeder van Bo (4) & Kay (2)
"Wij hebben het boekje 'Jouw naam gaapt' gekozen en 'Lieve Papa' voor Vaderdag waarin ze allebei voorkwamen. Bo herkende direct haar eigen naam in het boek. Ze vonden het fantastisch dat ze allebei meededen. Het boekje over gapen is absoluut de favoriet, het moet elke dag opnieuw gelezen worden en zodra de flapjes opengaan, gaan we allemaal overdreven mee gapen!"


Wil jij ook lezen met jouw kind? Bekijk dan onze leestips hieronder.

Handig: opvoedboekjes over belangrijke onderwerpen

Hoe leer je jouw kind meer over haren wassen of over het potje? En hoe vertel je dat pijn er soms bij hoort? Of wil je jouw kind vertellen dat hij of zij straks een grote broer of zus wordt? Dat doe je natuurlijk met een boekje dat over het onderwerp gaat!Super leuk om samen te lezen: flapjesboeken

Wil je tijdens het voorlezen écht samen wat doen, dan zijn deze flapjesboeken ontzettend leuk. Het is telkens een verrassing wat er onder een flapje zit, niet alleen voor het kind maar ook voor de ouders!Welk boekje gaan jullie lezen?

Ben jij enthousiast en wil je graag samen lezen? Bekijk dan onze hele collectie met kinderboekjes.. Alle boekjes kun je personaliseren met de voornaam van jouw kind. Je maakt de boekjes eenvoudig in onze online editor: vul de naam van jouw kind in, schrijf een persoonlijke boodschap en upload een mooie foto. Jouw kind komt dan op meerdere plekken in het boek terug met naam en foto.

Cadeautip: een gepersonaliseerd boek

De gepersonaliseerde kinderboekjes zijn ook ontzettend leuk om cadeau te geven. Alle ouders in ons leespanel zeiden namelijk volmondig 'ja' op de vraag of zo'n boekje ooit cadeau zouden willen doen aan iemand. Een gepersonaliseerd boek is een mooi cadeau in elke boekenkast en verhuist vast en zeker mee zodra de ontvanger op zichzelf gaat wonen!

of bekijk alle kinderboeken in onze collectie.

Naar alle blogs