Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Jingle all the way: Kerstfilms voor kinderen

Benieuwd wat je deze feestdagen met je kleine elfjes kunt kijken? Zoek niet verder! Met deze top kerstfilms zullen je kinderen lachen, huilen en alles daartussenin.

  1. Jingle Jangle: Dit feestelijke avontuur vol uitvindingen en meeslepende liedjes zal jouw kleintjes zeker betoveren.
  2. The Polar Express: Met zijn boeiende animatie en magische verhaallijn over een treinreis naar de Noordpool is dit een betoverende kijkervaring voor iedereen.
  3. The Grinch: Dit verhaal over een chagrijnig wezen dat kerst probeert te verpesten voor de vrolijke bewoners van Whoville is een fantastische bewerking van het geliefde boek van Dr. Seuss.
  4. The Muppet Christmas Carol: The Muppet Christmas Carol is een prachtige combinatie van het klassieke sprookje van Dickens en de humor van de Muppets, waardoor het een ideale gezinsvriendelijke kerstfilm is.
  5. A Boy Called Christmas: Een betoverend verhaal voor de allerkleinsten. Dit magische avontuur volgt het jongetje Nikolas op zijn zoektocht naar zijn vader. Zijn vader heeft op zijn beurt een missie om Elfhelm, het legendarische dorp van de elfen, te ontdekken.

Niets schreeuwt meer ‘kerst en gezelligheid' dan een goede film, een warme deken, een mok dampende chocomel (of glühwein!) en een gepersonaliseerd cadeau om de magie nog meer tot leven te brengen.

Maak jouw filmavond nog specialer door gepersonaliseerde kerstcadeaus te bestellen! Het is de perfecte manier om blijvende herinneringen te creëren met al je dierbaren.

Family time: Hartverwarmende kerstfilms voor het hele gezin

Klaar voor een gezellige filmavond met het hele gezin?

Met de feestdagen voor de deur is het tijd om de foute kersttruien uit de kast te trekken, popcorn te maken en gezellig samen te zijn met je vrienden en familie. Hier zijn een paar heerlijke kerstfilms om samen van te genieten:

  1. Home Alone: Een klassiek, hilarisch avontuur dat zowel kinderen als volwassenen vermaakt. Herbeleef de streken van de jonge Kevin McCallister.
  2. The Polar Express: Een hartverwarmend verhaal over de magische treinreis van een jongetje naar de Noordpool, waarin hij ons leert over vriendschap en waar kerst echt om draait.
  3. A Christmas Carol: Deze film is gebaseerd op de tijdloze roman van Charles Dickens en herinnert ons aan het belang van vriendelijkheid en de vreugde van het geven.
  4. Elf: Ga met Buddy de Elf mee op humoristische zoektocht naar zijn ware identiteit.
  5. The Grinch: Ontdek de ware betekenis van kerst met de Grinch in dit verhaal over de magie van kerst.

Vergeet niet dat een filmavond niet alleen om de films draait. Het gaat om quality time doorbrengen met je familie, samen mooie herinneringen maken en heerlijk opgaan in de kerstsfeer. Na de film kan je bijvoorbeeld korte kerstgedichtjes schrijven samen voor het echte kerstgevoel.

Kerstbal met foto en kerstdecoratie

Kerstbal met foto en kerstdecoratie

Chocolade hartjes

Chocolade hartjes

Fotopuzzel

Fotopuzzel

Kerstcadeau 2024

Kerstcadeau 2024

Romantische avond: Kerstfilms voor koppels

Wil je deze kerst gezellig samenzijn met je betere helft? Wij hebben de perfecte lijst met de beste romantische kerstfilms voor je om er een speciaal avondje van te maken.

1. The Holiday

The Holiday is een hartverwarmend verhaal over liefde en vriendschap, en volgt twee vrouwen die tijdens de feestdagen van huis ruilen. Met Cameron Diaz en Kate Winslet in de hoofdrollen.

2. Love Actually

Love Actually verkent is een moderne klassieker over de ups en downs van de liefde tijdens de feestdagen. Met acht verschillende liefdesverhalen barst de liefde (en kerstsfeer) van het scherm.

3. The Family Stone

The Family Stone is een hilarische film die het belang laat zien van familie en liefde tijdens de feestdagen. Met een cast vol sterren is het een must voor elk koppel tijdens de kerstdagen.

4. Last Christmas

Met de muziek van George Michael is Last Christmas een zoete romcom die je laat lachen en huilen. Het is een herinnering aan hoe belangrijk het is om onze dierbaren te koesteren in deze speciale tijd van het jaar.

Gouden tip: Vergeet niet om je filmavond extra speciaal te maken met een paar gepersonaliseerde kerstcadeaus. Of het nu een dekentje met foto is om onder te kruipen of gepersonaliseerde mokken voor je warme chocolademelk, het zijn de kleine details die er een onvergetelijke avond van maken.

Laat die popcorn maar ploffen, steek de haard aan en geniet van een avond vol liefde en kerstsfeer.

Hardop lachen: De grappigste kerstfilms

Ben je deze kerst op zoek naar een hilarische, vrolijke film? Kijk dan niet verder dan deze komische juweeltjes die je gegarandeerd aan het lachen maken.

Jingle All the Way

Heb je je ooit afgevraagd hoe ver een ouder zou gaan om het perfecte kerstcadeau voor hun kind te krijgen? Jingle All the Way geeft op hilarische wijze antwoord op deze vraag.

Deze meeslepende film draait om het personage Howard Langston, een workaholic vader, gespeeld door Arnold Schwarzenegger. Langston begint aan een epische zoektocht om een ongrijpbaar actiefiguurtje, de 'Turbo Man', te bemachtigen als kerstcadeau voor zijn zoon. Onderweg wordt hij geconfronteerd met allerlei obstakels en chaotische situaties.

Dompel jezelf deze kerst onder in dit hartverwarmende verhaal over ouderliefde, besprenkeld met een flinke dosis kerst chaos.

Deck the Halls

Op zoek naar een film vol plezier? Dan is Deck the Halls een perfecte keuze!

In dit komische drama uit 2006 staan twee buren tegenover elkaar in een hilarische strijd om de beste, uitbundigste kerstversiering.

National Lampoon's Christmas Vacation

De wilde, knotsgekke kerstvieringen van de Griswolds zijn voor velen een vast onderdeel van de feestdagen en zullen je zeker laten lachen tot het zeer doet.

Bad Santa

Deze is een beetje gewaagd, maar als je van donkere humor houdt, zul je gegarandeerd lachen om deze onconventionele kerstfilm. Onthoud wel dat deze misschien niet geschikt is voor kinderen!

Echte klassiekers: Tijdloze kerstfilms

Zin in tijdloze klassiekers die nooit vervelen? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet! Hier zijn de beste kerstfilms die de tand des tijds zeker hebben doorstaan.

Een van de populairste kerstfilms aller tijden is "It's a Wonderful Life". Waarom? Deze hartverwarmende film is een klassieker geworden dankzij de inspirerende verhaallijn. Het herinnert ons aan de ware betekenis van Kerstmis - liefde, familie en dankbaarheid voor de eenvoudige dingen in het leven.

Wat dacht je van een schattig verhaal zoals die in "A Charlie Brown Christmas"? Deze geanimeerde klassieker slaagt er altijd in om kijkers blij te maken. Het is een vertederend verhaal dat het belang van vriendschap benadrukt.

Wie kent "A Christmas Carol" niet? Het is een tijdloze klassieker die gaat over de kracht van kerst. De blijvende populariteit komt door het hoopvolle verhaal en de mooie gedachte over waar kerst nou eigenlijk voor staat.

Ooit gehoord van "Home Alone"? Deze film heeft een plaats veroverd in de kersttraditie met zijn unieke mix van komedie en avontuur tijdens de feestdagen. Het is een film vol plezier die de chaos, opwinding en vreugde van de feestdagen goed weerspiegelt, waardoor het elk jaar weer een must is om te kijken. Het is pas echt kerst als een jonge Macaulay Culkin die twee stuntelende inbrekers te slim af is. Het hele gezin zal er gegarandeerd om lachen.

Laten we nu naar de Noordpool afreizen met "The Santa Clause". Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om ineens Kerstman te worden? Deze film laat zien hoe dat gaat met een hilarisch, hartverwarmend verhaal over een man die per ongeluk de rol van de Kerstman overneemt.

Dan nu het eeuwige debat: is "Die Hard" een kerstfilm of niet? Sommigen beweren dat het een kerstklassieker is vanwege de tijdlijn, die zich afspeelt op kerstavond, en de verwijzingen naar de feestdagen. Anderen houden vol dat het gewoon een actiefilm is die zich toevallig afspeelt tijdens de feestdagen. Wat denk jij?

Heb je ooit de magie ervaren van "Miracle on 34th Street"? Deze charmante film heeft een betoverend verhaal over een warenhuis Kerstman die beweert de enige echte te zijn. Het opbeurende verhaal maakt het een absolute must voor je kerstfilm marathon.

Droom jij ook altijd van een 'White Christmas'? Dan wil je deze klassieker zeker niet missen. Het is een tijdloze kerstfilm die iedereen betovert met zijn hartverwarmende verhaal en onvergetelijke liedjes. De perfecte mix van romantiek, komedie en het kerstgevoel.

Al deze klassiekers zijn perfect om naar te kijken in de aanloop naar kerst en zijn ook geweldig om op de achtergrond af te spelen terwijl je je huis versiert met al je kerstversieringen. Creëer de perfecte kerstsfeer en geniet!

Geanimeerd genot: De beste geanimeerde kerstfilms

Zin in een feestelijke animatiefilm? Hier zijn een paar van de beste geanimeerde kerstfilms om jou en je kleintjes in de kerststemming te brengen.

1. Arthur Christmas

Benieuwd hoe de Kerstman al die cadeautjes in één nacht aflevert? Arthur Christmas beantwoordt die vraag! Het is een hartverwarmend verhaal dat traditionele waarden combineert met moderne technologie.

2. The Polar Express

Allemaal aan boord van The Polar Express! Deze betoverende film neemt ons mee op een magische reis naar de Noordpool en herinnert ons eraan dat we altijd moeten blijven geloven.

3. Klaus

Wat is eigenlijk de oorsprong van de Kerstman? Klaus geeft een unieke, charmante kijk op het ontstaan van het geliefde personage. Een absolute aanrader.

4. The Nightmare Before Christmas

Wie zegt dat Kerstmis geen vleugje Halloween kan hebben? The Nightmare Before Christmas is een cultklassieker die beide feestdagen verweeft in een prachtig geanimeerd meesterwerk.

5. Rudolph the Red-Nosed Reindeer

Het zou geen kerst zijn zonder het zien van Rudolph the Red-Nosed Reindeer. Dit lieve personage is al generaties lang een favoriet tijdens de feestdagen.

Voeg een persoonlijke noot toe aan je filmavonden

Maak je filmavonden nog onvergetelijker met gepersonaliseerde kerstcadeaus. Drink je glühwein of warme chocomel uit je eigen gepersonaliseerde mok of kruip heerlijk weg onder een fotodeken met je favoriete kerstfilm figuren.

  • Gepersonaliseerde mokken: Ontwerp een mok met een citaat uit de favoriete kerstfilm van je familie, een leuke foto of de jullie namen.
  • Fleecedekens op maat: Maak een knusse deken met personages uit een geliefde kerstfilm, tekst of allebei. Laat je creativiteit de vrije loop!
  • Kersttruien met naam en/of foto: Maak bijpassende kerst truien met jouw eigen ontwerp (ook leuk als foto voor de kerstkaart dit jaar!).

Begin vandaag nog met het plannen van je feestelijke kerst filmavond(en)!

Kerst mok

Kerst mok

Mega Milka reep 900 gram

Mega Milka reep 900 gram

Fleecedeken

Fleecedeken

Blog

Blog