Suikerfeest
Supersnelle levering
 <span>Supersnelle</span> levering
Originele Suikerfeest cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 29982 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Jeanneop 17-10-18

"Wat een leuke, originele cadeaus staan er op de site. En fantastisch dat je het presentje persoonlijk.."

9 van 10
Gabyop 17-10-18

"Superfijne site, mooie producten en snelle levering. Bij contact met klantenservice altijd een goede.."

10 van 10
Eileenop 17-10-18

"Origineel aanbod van producten, snelle levering, keurige afwerking. "

9 van 10
De leukste lekkernijen voor het Suikerfeest!

Suikerfeest cadeau

Het Suikerfeest dat ook wel het Kleine Feest genoemd wordt is een islamitisch feest waarop het einde van de maand ramadan gevierd wordt.

De feestelijke gebeurtenis start vroeg in de morgen met een bezoek aan de moskee waar een speciaal gebed doorgaat. Vooral de mannen nemen hieraan deel. De vrouwen bereiden ondertussen het feestmaal thuis voor. Het huis wordt versierd en iedereen trekt zijn mooiste kleren aan.

Na een maand van de ramadan is het dan eindelijk zover, het feest barst los onder familie en vrienden. Lekkernijen en cadeautjes mogen dan zeker niet ontbreken. Ieder Suikerfeest is pas echt compleet met veel snoep en Belgische chocolade!

Suikerfeest cadeau tips

Het Suikerfeest wordt uitbundig gevierd en originele en lekkere cadeaus mogen dan niet ontbreken en maken het feest écht compleet! Met je eigen foto en tekst op een cadeau zorg je voor een leuke verrassing op deze bijzondere dag.

Van heerlijke taarten met een eigen foto en tekst erop tot de lekkerste chocolade! Van leuke leesboekjes voor de kleintjes en zachte kussens om op te zitten tot leuke cadeaus om de tafel leuk aan te kleden zoals een dienblad of onderzetters.

Tip: Snoepblik

Omdat zoetigheid een belangrijk symbool is van het Suikerfeest is het leuk om een zoete lekkernij cadeau te doen. Kies uit allerlei zoetige lekkernijen die ook nog eens feestelijk zijn om aan elkaar te geven tijdens het Suikerfeest. Zoals een leuk en gepersonaliseerd snoepblik met foto waarin verschillende soorten snoepjes zitten. Online snoep bestellen was nog nooit zo eenvoudig en snel!

Tip: Sieraden graveren

Geef een uniek sieraad die je kunt laten graveren met foto en/of tekst voor een blijvende herinnering aan een speciaal feest dat veel betekent. Kies voor een mooie hartvormige hanger die je kunt laten graveren met eigen foto.

Tip: Keukenschort

Tijdens het Suikerfeest draait het om liefde en samenzijn, maar ook zeker om gezellig samen te eten. Er wordt veel in de keuken gestaan om de meest lekkere hapjes te bereiden. Geef daarom als cadeau een door jouw zelf ontworpen keuken schort cadeau met uniek design, foto en tekst. Dankzij deze gepersonaliseerde schorten blijven je kleren tijdens het koken schoon!
+ Lees meer...