< Terug
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
  • Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd

Suikerfeest

Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 37591 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Liesbeth
op 23-08-19

"Geen verbetering nodig. Perfecte service ! "

9 van 10
Marionda
op 23-08-19

"ik vond alles top ! mooi boek ! het was voor onze kleindochter en toen mijn dochter het zag en las kreeg.."

10 van 10
katrien
op 23-08-19

"Née, ik ben heel tevreden "

10 van 10
De leukste cadeaus voor het Suikerfeest!

Wanneer is het Suikerfeest? Na de ramadan van 29 of 30 dagen is het dan zo ver, het Suikerfeest! Ook wel het kleine feest genoemd, of idoelfitr, idul fitri, lebaran, Şeker Bayramı of Ramazan Bayramı. Het is het feest aan het einde van het vasten gedurende de ramadan. De datum van het Suikerfeest is afhankelijk van de jonge maansikkel en de zichtbaarheid hiervan, direct na de nieuwe maan. De eerste dag van de tiende maand in de islamitische jaartelling is het begin van het Suikerfeest.

3 dagen lang feest met diverse activiteiten voor iedereen die heeft mee gedaan aan de ramadan. Bij het Suikerfeest hoort natuurlijk ook lekker eten! Naast het eeuwenoude overheerlijke Turks fruit is er nu ook een nieuwe traktatie. Persoonlijke lekkernijen van YourSurprise, heerlijke chocolade en diverse taarten! Het leukste ervan is dat je deze verrukkelijke zoetigheid kunt personaliseren met jouw leukste foto, afbeelding, tekening, naam en tekst!

Bekijk de diverse leuke dingen op onze pagina die je kunt bestellen voor het Suikerfeest. Een echte verrassing voor jong en oud, groot en klein! Zet dit jaar naast Lokum ook eens iets anders op tafel! En maak het Suikerfeest dit jaar nog persoonlijker qua eten!

Een originele lekkernij voor het Suikerfeest bestellen? Dat doe je natuurlijk op YourSurprise! Bekijk aanbod
+ Lees meer...
Kan ik je helpen?
1 met