• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Aan huis geleverd
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Suikerfeest

Wat onze klanten zeggen
9.5
Bekijk alle 54365 beoordelingen
Bibi
op 29-10-20

"Waanzinnig mooi en hij was ook superblij mee. "

10 van 10
Myriam
op 29-10-20

"- Mooi en ruim aanbod - Vlotte verwerking - Snelle en correcte levering Een tevreden klant! "

9 van 10
Rene
op 29-10-20

"Prompte bezorging bedankt "

10 van 10
De leukste cadeaus voor het Suikerfeest!

Wanneer is het Suikerfeest? Na de ramadan van 29 of 30 dagen is het dan zo ver, het Suikerfeest! Ook wel het kleine feest genoemd, of idoelfitr, idul fitri, lebaran, Şeker Bayramı of Ramazan Bayramı. Het is het feest aan het einde van het vasten gedurende de ramadan. De datum van het Suikerfeest is afhankelijk van de jonge maansikkel en de zichtbaarheid hiervan, direct na de nieuwe maan. De eerste dag van de tiende maand in de islamitische jaartelling is het begin van het Suikerfeest.

3 dagen lang feest met diverse activiteiten voor iedereen die heeft mee gedaan aan de ramadan. Bij het Suikerfeest hoort natuurlijk ook lekker eten! Naast het eeuwenoude overheerlijke Turks fruit is er nu ook een nieuwe traktatie. Persoonlijke lekkernijen van YourSurprise, heerlijke chocolade en diverse taarten! Het leukste ervan is dat je deze verrukkelijke zoetigheid kunt personaliseren met jouw leukste foto, afbeelding, tekening, naam en tekst!

Bekijk de diverse leuke dingen op onze pagina die je kunt bestellen voor het Suikerfeest. Een echte verrassing voor jong en oud, groot en klein! Zet dit jaar naast Lokum ook eens iets anders op tafel! En maak het Suikerfeest dit jaar nog persoonlijker qua eten!

Een originele lekkernij voor het Suikerfeest bestellen? Dat doe je natuurlijk op YourSurprise! Bekijk aanbod