• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Aan huis geleverd
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? Zelfs in deze tijd bezorgen wij jouw cadeau zo snel mogelijk
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? Zelfs in deze tijd bezorgen wij jouw cadeau zo snel mogelijk
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 43609 beoordelingen
Shari
op 01-04-20

"Ondanks de huidige maatregelen toch de volgende dag geleverd, en dat voor een gepersonaliseerd product.."

10 van 10
Michel
op 01-04-20

"Nee, alles was duidelijk "

10 van 10
Angela
op 01-04-20

"Snelle en goede service. Top "

10 van 10
Een uniek cadeau voor iemand die 80 jaar wordt!

80 jaar

Op zoek naar een leuk verjaardagscadeau voor iemand die 80 jaar wordt of geworden is? Bij YourSurprise vindt je de origineelste en meest persoonlijke cadeaus.

Een 80 jarige verjaardag kun je niet zomaar voorbij laten gaan. 80 jaar is een bijzondere leeftijd en daar hoort natuurlijk ook een uniek cadeau bij.

Een heerlijke fles drank doet het altijd wel goed. Wat dacht je van een lekkere wijn of een bierpakket gevuld met diverse speciaal biertjes? Maar ook een heerlijke port vindt je bij ons.

Heb je ergens nog een leuke familiefoto? Maak dan voor de 80 jarige een mooie wanddecoratie zoals een canvas of een aluminium fotopaneel. Een prachtige herinnering voor aan de muur. Wil je het iets kleiner aanpakken? Laat de foto dan afdrukken op een kussen.

Is degene die 80 jaar wordt een echte zoetekauw? Geef dan één van onze heerlijke chocoladecadeaus. Zo feliciteer je iemand op een originele manier met zijn of haar 80 jaar met een kaart helemaal gemaakt van echte Callebaut chocolade met een eigen foto en tekst erop. Of verras iemand met heerlijke pralines.

Jouw cadeau voor iemand die 80 jaar wordt kun je heel makkelijk en snel bestellen door middel van ons gebruiksvriendelijke bestelproces. Kies jouw cadeau voor de jarige uit en je hoeft alleen maar de stappen van het bestelproces te doorlopen. Zo kan iedereen heel gemakkelijk een cadeau bestellen.

Ben je niet op zoek naar een cadeau voor een 80 jarig jubileum, maar voor een andere gelegenheid? Of je nu een cadeau voor een vrouw, man of kind zoekt, in ons ruime assortiment zit altijd voor iedereen en voor iedere gelegenheid een passend cadeau! Om ons volledige assortiment te bekijken klik je hier op cadeau.