De tofste WK voetbal cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 29303 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Fraukeop 18-09-18

"Ons cadeautje is prachtig! Zeer mooi afgewerkt, mooie kwaliteit. "

10 van 10
Aggieop 18-09-18

"mooie producten snel geleverd, precies volgens wens "

9 van 10
Kelsey*op 18-09-18

"Mooi afgewerkt, niks op aan te merken!!!! En snel geleverd op het afgesproken tijdstip! "

10 van 10

Voetbal cadeau

Ken jij ook veel voetbalfans? Er is geen betere manier om ze te verrassen dan door een gepersonaliseerd voetbalcadeau! Zorg dat je vrienden de voetbalmatchen kunnen bekijken in een gepersonaliseerd voetbalshirt! Je kunt deze voetbalshirts laten bedrukken met je eigen naam of tekst.

Voetbal cadeau tips

Laat een vlag bedrukken met het logo van jouw favoriete voetbalclub. Of wat dacht je van een medaille of trofee met foto en tekst? De mogelijkheden om een origineel cadeau te geven zijn oneindig! Laat de voetbalfan trots zijn op die mooie prijs en het leuke voetbal cadeau.

Heb je thuis een leuke foto van jouw favoriet voetbalmoment? Druk deze nu op plexiglas of op een mooi canvasdoek! Zo draag je de Rode Duivels steeds in jouw hart!

Tip: handdoek met foto of tekst

Geef jouw vrienden een gepersonaliseerde handdoek cadeau! Deze handdoek kan je bedrukken met jouw favoriete foto of tekst. Ideaal om te gebruiken tijdens het douchen in een sportclub of om tijdens de zomer mee te nemen naar het voetbalveld!

Tip: Bierpul

Bij elke voetbalmatch hoort natuurlijk een frisse pint. Er is niets leuker dan jouw bier te drinken uit je gepersonaliseerde bierpul. Deze originele bierpul brengt je meteen in de sfeer die je nodig hebt om te vieren dat jouw favoriete ploeg gewonnen heeft. Hebben ze niet gewonnen? Dan kap je jouw bierpul extra vol! Dit is het perfecte cadeau voor een gezellige voetbalavond met vrienden of familie!

Tip: Bidon

Ken je een fanatieke voetballer? Dan weet je hoe belangrijk het is om genoeg water te drinken tijdens het sporten! Om hem hier bij te helpen hebben kan je een gepersonaliseerde drinkbus cadeau geven! Laat deze drinkbus bedrukken met jouw eigen foto, logo of tekst!

Met deze supersterke aluminium bidon heb je jouw drinken altijd binnen handbereik, bijvoorbeeld in de auto, tijdens het sporten of op vakantie!
+ Lees meer...