• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Aan huis geleverd
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? Zelfs in deze tijd bezorgen wij jouw cadeau zo snel mogelijk
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? Zelfs in deze tijd bezorgen wij jouw cadeau zo snel mogelijk
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 43609 beoordelingen
Shari
op 01-04-20

"Ondanks de huidige maatregelen toch de volgende dag geleverd, en dat voor een gepersonaliseerd product.."

10 van 10
Michel
op 01-04-20

"Nee, alles was duidelijk "

10 van 10
Angela
op 01-04-20

"Snelle en goede service. Top "

10 van 10

Dikkie Dik boek


Wie kent deze lieve rode kater nou niet? Bijna alle kinderen vinden Dikkie Dik de leukste kat van de wereld! Vele generaties kennen de rode kater, doordat hij al jaren lang wordt voorgelezen bij Sesamstraat. Dikkie Dik beleeft altijd een leuk, educatief en spannend avontuur, dat geschikt is voor kinderen van alle leeftijden.

Is jouw (klein)kind ook groot fan van deze lieve kater? Geef hem of haar dan een Dikkie Dik boek cadeau! Bij YourSurprise zijn de boeken van Dikkie Dik niet zomaar boeken, in deze boeken kun je jouw (klein)kind de hoofdrol laten spelen samen met Dikkie Dik! Ieder kind vindt het geweldig om de hoofdrol te spelen in een spannend boek samen met een van zijn of haar idolen.

De naam en/of foto van jouw (klein)zoon of (klein)dochter wordt verwerkt in het boek en op de omslag, zodat het kind zichzelf direct zal herkennen! Met een ruime keus uit de vrolijke boeken, zal de peuter of kleuter leuke en leerzame avonturen beleven samen met de lieve rode kater, Dikkie Dik!

Een Dikkie Dik boek is niet alleen leuk om te geven aan je (klein)zoon of (klein)dochter, ze zijn ook super leuk om cadeau te geven aan een andere Dikkie Dik fan! Geef een Dikkie Dik boek cadeau als kraamcadeau, verjaardagscadeau of doopcadeau. Een origineel cadeau, waar de ontvanger vast en zeker blij mee zal zijn!

Kinderboeken

Kan jouw (klein)kind urenlang bladeren in zijn of haar favoriete kinderboeken? Naast de Dikkie Dik boeken zijn er ook tientallen andere kinderboeken met verschillende personages, die elk kind zal herkennen. Bij YourSurprise kun je het leesplezier nog groter maken door de kinderboeken te personaliseren met naam en/of foto! Het kind zal zo urenlang kunnen fantaseren!

Ook familie en vrienden kunnen meespelen in een van de leuke kinderboeken. Lijkt je het moeilijk om de kinderboeken te personaliseren? Met de gebruiksvriendelijke editor heb je in een handomdraai gepersonaliseerde kinderboeken gemaakt! Met deze kinderboeken ben je verzekerd van urenlang (voor)leesplezier!

Volwassenen boek

Wil je een echte leesliefhebber verrassen met een persoonlijk leesboek? Geef je vriend(in), collega of familielid een boek waar hij of zij de hoofdrol in speelt! Laat je meeslepen in een van de vele volwassenen boeken van YourSurprise. De naam van de ontvanger wordt meerdere malen verwerkt in het boek en op de omslag. Met dit volwassenen boek ben je verzekerd van spanning, sensatie, liefde en bedrog. Een uniek cadeau, dat voor urenlang leesplezier zal zorgen!