Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Sinterklaas is weer in het land! Dat betekent dat de schoentjes weer uit de kast mogen en onder de schoorsteen gezet mogen worden. Maar waarmee ga je deze schoenen vullen? Wat zijn nou echt leuke sinterklaascadeautjes?

Een chocoladeletter in je schoen

Kinderen vinden het te gek wanneer ze het idee krijgen dat Sinterklaas speciaal voor hen langs is geweest. Dus wat is dan leuker om een chocolade letter te krijgen met een boodschap van de Sint en hun eigen naam op de letter? Dus niet alleen maar een letter die hetzelfde is als de eerste letter van hun voornaam, maar hun hele naam op de letter!

Een pietenmuts met je eigen naam erop!

Een gepersonaliseerde pietenmuts is ook een super leuk sinterklaascadeautje. Laat de naam van het kleine pietje afdrukken op de muts en het pietje is klaar om te schitteren tijdens de sinterklaasintocht! Heb je geen pietenpakje kunnen bemachtigen, maar wil je toch een leuk Sinterklaas item aantrekken? Kies dan voor het T-shirt met de mijter van Sinterklaas erop. Je kunt elke naam laten toevoegen onder de mijter, zodat het meteen duidelijk is van wie het T-shirt is!

Samen lezen over Sinterklaas

Is jouw kind helemaal gek van Sinterklaas? Ga dan eens rustig samen lezen uit persoonlijke Sinterklaasboekjes. Zo viert jouw kind samen met Woezel & Pip Sinterklaas in het boekje ‘Hallo Sinterklaas’. Sinterwoezel en Pietje Pip zijn in hun droom vast begonnen met het uitdelen van pakjes en jouw kind mag mee doen! Maar niet alleen Woezel & Pip kijken uit naar de komst van de sint, ook Dikkie Dik viert Sinterklaas! En dat doet Dikkie Dik niet alleen, maar met jouw kind. We plaatsen de naam van jouw kind op meerdere plekken in het verhaal en op de kaft! Op die manier heeft jouw kleintje dus de hoofdrol naast deze kindervriendjes!

De mooiste cadeaus voor Pakjesavond

Wil je op pakjesavond op 5 december letterlijk uitpakken met wat grotere cadeaus waar de kinderen erg blij van worden? Een geliefd cadeau dat ook nog eens erg duurzaam is, is houten speelgoed. Je kunt kiezen uit een loopfiets, een houten poppenwagen, of een houten loopwagen met bak om spulletjes in te vervoeren. Andere geliefde cadeaus zijn de kinderfauteuil en badjas met hun eigen naam. Ook op al het speelgoed kun je de naam van de kleine ontvanger laten zetten. Persoonlijker kan de Sint niet worden toch!

Een zelfontworpen Zak van Sinterklaas

Het is 5 december, daar wordt aan de deur geklopt! Nou ja, zeg maar gerust hard gebonst. En wat staat daar achter de deur? Een jutezak met allemaal cadeautjes! Maar het is niet zomaar een jutezak, voor elk kind staat er een originele zak van de Pieten Express voor de deur met daarop zijn eigen naam! Als dat geen teken is dat de Sint aan je gedacht heeft, dan weten wij het ook niet meer!

Andere leuke cadeautips voor Sinterklaasavond:

* een Woezel & Pip spaarpot om je kind al vroeg te leren sparen
* een keukenschort met eigen naam voor tijdens het koekjes bakken
* een snoepblik met een eigen foto gevuld met heel veel lekkere chocolademunten
* een gymtas of voetbal met hun eigen naam erop
* kinderbestek van Nijntje of Woezel & pip

Leuke Sinterklaas-cadeautips voor volwassenen

Natuurlijk is de Sint een kindervriend, dat wil niet zeggen dat hij volwassenen zomaar overslaat. Op de pagina Cadeau voor hem en Cadeau voor haar vind je ontzettend veel cadeau inspiratie voor mannen en vrouwen. Van leren schort voor achter de BBQ, tot wijnglazen met haar naam erin gegraveerd. Echte persoonlijke én originele Sinterklaascadeautjes vind je bij YourSurprise.