• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Aan huis geleverd
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? Zelfs in deze tijd bezorgen wij jouw cadeau zo snel mogelijk
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? Zelfs in deze tijd bezorgen wij jouw cadeau zo snel mogelijk
Dikkie Dik
Dikkie Dik vlaggenlijn
Dikkie Dik XXL flapjesboek - Verstoppertje
Dikkie Dik - Groot zoekboek
Dikkie Dik Hoera voor jou!
Dikkie Dik Renkriebels
Dikkie Dik Welterusten
Dikkie Dik is jarig
Waar is Dikkie Dik?
Dikkie Dik bord
Dikkie Dik mok met naam
Dikkie Dik - Kerstmis - Softcover
Dikkie Dik - Sinterklaas - Softcover
Dikkie Dik - broodplank
Dikkie Dik muurstickers
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 43770 beoordelingen
Nanou
op 07-04-20

"Goede service, rappe levering, perfect! "

10 van 10
Ans
op 07-04-20

"Heel tevreden over de afhandeling van al mijn bestellingen. Ook tevredenheid bij de ontvangers van de.."

10 van 10
Margreet
op 07-04-20

"Het was zo'n verrassing! "

10 van 10

Dikkie Dik

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een echte fan van Dikkie Dik? Dan ben je bij YourSurprise aan het juiste adres! Want hier vind je de leukste Dikkie Dik cadeaus die je stuk voor stuk echt uniek maakt met een eigen naam of foto. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Dikkie Dik boek met naam? Met zo'n persoonlijk kinderboek zorg jij gegarandeerd voor heel wat uurtjes (voor)leesplezier!

Een persoonlijk Dikkie Dik boek is met name geschikt voor kinderen van ongeveer 2-6 jaar. Wil jij liever een ander kindercadeau geven? Bekijk dan eens de pagina met al onze kindercadeautjes. Of geef je liever iets van een ander bekend merk? Bij YourSurprise vind je ook de leukste persoonlijke cadeaus van populaire Studio 100 figuren, zoals Bumba en Maya de Bij.

Dikkie Dik boek

Een Dikkie Dik boek bij YourSurprise is niet zomaar een Dikkie Dik boek. Want doordat jouw naam of foto erin verwerkt worden, speelt de kleine zelf een hoofdrol in zijn of haar persoonlijke Dikkie Dik voorleesboek! Er zijn verschillende Dikkie Dik boekjes verkrijgbaar in diverse thema's. Zo vind je altijd wel een Dikkie Dik boek dat perfect bij de cadeaugelegenheid past!

Dikkie Dik verhaaltjes

Wie is er niet opgegroeid met de bekende Dikkie Dik verhaaltjes? In de jaren tachtig werden de avonturen van deze vrolijke rode kater voorgelezen in Sesamstraat, maar al snel groeide dat uit tot een serie kinderprentenboeken. Zo werd Dikkie Dik steeds populairder. Lees snel de tips hiernaast om te ontdekken welke Dikkie Dik cadeaus je allemaal bij YourSurprise kunt vinden!

Dikkie Dik jarig

Hieperdepiep hoera: Dikkie Dik is jarig en jij bent uitgenodigd op zijn partijtje! Kom jij ook op het feestje? In dit feestelijke Dikkie Dik boek kan Dikke Dik niet in slaap komen, omdat hij de volgende dag jarig is. Hij vraagt zich af of zijn vriendjes wel zullen komen. Als Dikkie Dik de volgende ochtend wakker wordt, staan hem flink wat verrassingen te wachten. Wordt het dan toch nog een echt verjaardagsfeest?

Dikkie Dik zoekboek

In het grote Dikkie Dik zoekboek gaat jouw (klein)kind op zoek naar zichzelf. Lukt het om zijn of haar eigen foto te vinden tussen de vrolijke plaatjes van Dikkie Dik en zijn vriendjes? Op elke pagina moet het kind verschillende figuren zien te vinden, en natuurlijk zichzelf. Eventueel kun je ook nog een persoonlijke boodschap aan het boek toevoegen. Dit unieke Dikkie Dik cadeau staat garant voor urenlang zoekplezier!

Dikkie Dik lentekriebels

Het is lente en daar wordt Dikkie Dik vrolijk van. Met een flinke portie renkriebels in zijn buik trekt hij eropuit. Ga je met hem mee? Buiten ziet Dikkie Dik hoe de vogels hun nestje bouwen en hoe het lammetje hoge sprongen maakt in het gras. In dit vrolijke boek met de veelzeggende titel "Dikkie Dik renkriebels", kunnen peuters en kleuters samen met hun favoriete rode kater de lente vieren.

Heb jij al een keuze kunnen maken op basis van de tips hierboven? Zo niet, speur dan hier nog eens verder naar jouw favoriete Dikkie Dik boek met naam en/of foto.