Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

mondmasker zelf ontwerpen

Mondmasker verplicht? Dan in ieder geval een gaaf mondmasker !

In Aziatische landen was het al heel gewoon, maar ook in België zie je steeds meer mensen met een mondmasker op. Dat komt natuurlijk deels doordat de overheid het gebruik van een mondmasker verplicht heeft gemaakt op bepaalde plekken. De kans is groot dat je dit jaar nog vaak op veel plekken een mondmasker zult moeten gaan dragen. Maar als je dan toch verplicht een mondmasker op moet, dan kun je net zo goed zelf een gaaf mondmasker ontwerpen toch?

YourSurprise steunt ErasmusMC en het onderzoek naar Covid-19

De regels rondom mondmaskers

In Belgie is het dragen van een mondmasker in het openbaar vervoer verplicht vanaf 12 jaar. Als het op het werk niet mogelijk is om de fysieke afstand te garanderen, is het dragen van een mondmasker ook verplicht. Verder raadt de Belgische overheid aan om mondmaskers te dragen als je in contact komt met kwetsbare personen, dat is echter geen verplichting. Ook op andere openbare gelegenheden is een mondmasker aangeraden als de 1,5 meter afstand niet gegarandeerd kan worden. Kinderen jonger dan 12 jaar moeten geen mondmasker dragen omdat zij het verkeerd kunnen gebruiken. Ook personen die vanwege ziekte geen mondmasker kunnen dragen moeten dat niet.

Wil je meer weten over de regels op dit moment? Dan kun je die nalezen op de site van de Belgische overheid.

De leukste mondmaskers ontwerp je zelf

Bij YourSurprise kun je zelf je eigen mondmasker ontwerpen. Je kunt een eigen foto uploaden of kiezen uit van onze designs. Ons design-team is speciaal aan de slag gegaan om een aantal grappige en speelse ontwerpen te maken. De mondmaskers kosten € 12,95 per stuk. Voor elk verkocht mondmasker doneren we €2,- aan de Erasmus MC Foundation.

Zo vind je designs met:

  • een mond, neusje en rode wangetjes
  • een mond met uitgestoken tong
  • haaientandjes
  • handen voor de mond
  • een poezenbekje met snorharen en neusje
  • een hondensnuitje
  • een varkenssnuitje met varkensneusje
  • een brullende tijger en
  • een donutBekijk hier een aantal van onze leuke designs:

Personaliseer je mondmasker !

Wil je jouw mondmasker helemaal uniek maken, of wil je dat iedereen in het gezin z'n eigen mondmasker kan herkennen? Dan kun je in onze online editor eenvoudig je eigen naam aan elk ontwerp toevoegen. Natuurlijk kun je ook zelf een foto uploaden en zo je mondmasker helemaal customizen, zoals in het voorbeeld hieronder:

mondmasker met eigen foto

Wil je geen foto of beeld, maar alleen een tekst? Ook dat maak je eenvoudig in onze online editor!

YourSurprise steunt ErasmusMC en het onderzoek naar Covid-19

YourSurprise steunt onderzoek naar Covid-19

Het is ontzettend belangrijk dat er onderzoek gedaan wordt naar het coronavirus en Covid-19, hoe eerder er een vaccin komt hoe eerder mensen weer samen kunnen zijn. Daarom steunt YourSurprise de Erasmus MC Foundation en het onderzoek naar Covid-19. Voor elk verkocht mondmasker doneert YourSurprise €2,- aan dit goede doel. Op die manier dragen we allemaal een steentje bij!
Meer informatie over de actie of zelf doneren: Erasmus MC FoundationNaar alle blogs