5 cadeaus voor: Kalenders
Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 21896 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Raniop 19-07-17

"Perfect snel en heel mooi ! Super blij "

10 van 10
Johnop 19-07-17

"Heel mooie t-shirt. Goed gemaakt en heb er mensen mee kunnen verrassen! "

10 van 10
Michelop 19-07-17

"Ongelooflijk snel geleverd! "

10 van 10

Kalender met foto

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent dat het ook weer tijd is voor een nieuwe kalender aan de muur. Wil jij dit jaar echt iets persoonlijks aan jouw muur hangen? Dan is een kalender met foto de ideale oplossing! Je kunt kiezen uit verschillende kalenders die jij uniek kunt maken met een leuke foto, naam of tekst. Superleuk als eye catcher in jouw eigen huis, maar ook om aan iemand anders te geven als kerstcadeau of nieuwjaarscadeau!

Een kalender met foto maken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Kies welke kalender jij aan jouw muur wilt hangen en ontwerp deze in een handomdraai met behulp van de handige editor. Je kunt kiezen uit verschillende designs en voeg hieraan jouw eigen foto en/of tekst toe. Een unieke kalender met foto maken ging nog nooit zo makkelijk!

Jaarkalender

Ben jij nog op zoek naar een handige jaarkalender of ken je iemand die deze heel goed kan gebruiken in het nieuwe jaar? Dan is deze jaarkalender het perfecte cadeau voor jou! Je kunt kiezen uit twee formaten en verschillende unieke designs. Jij hebt iedere maand een unieke foto aan de muur hangen met deze persoonlijke jaarkalender. Kies hiervoor jouw twaalf mooiste foto’s uit en voeg deze toe aan de handige editor. Jij tovert jouw jaarkalender om tot een echte blikvanger in je interieur!

Smurfen familieplanner

Begin het jaar goed en schrijf al jullie plannen op in de handige Smurfen familieplanner! Zo zie je in één overzicht wie welke plannen heeft en heb je meteen een leuke blikvanger aan jouw muur. Met de vrolijke designs van de Smurfen maak je jouw familieplanner nog leuker. Voeg per familielid de naam en een leuke foto toe aan het design en jouw persoonlijke familieplanner is compleet! Een uniek cadeau om voor jouw eigen gezin te maken, maar ook om iemand anders mee te verrassen in het nieuwe jaar!
+ Lees meer...