Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 29460 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Anneop 24-09-18

"Ik heb jullie al meerdere keren aangeraden aan andere! Ik ben een erg tevreden klant! Alles wat ik al.."

10 van 10
Evelineop 24-09-18

"Makkelijk te bestellen, snelle levering. "

10 van 10
Tamaraop 24-09-18

"Een super service. De dag na de bestelling al in huis en een prachtig resultaat! Een tevreden klant .."

10 van 10

Sony Xperia

Ben jij in het bezit van een Sony Xperia? Een telefoon is een belangrijk persoonlijk bezit en je gebruikt deze vaak voor diverse doeleinden. Zo kan een telefoon ook je agenda, camera of navigatie zijn. Je wilt jouw telefoon dan natuurlijk goed beschermen tegen krassen en stoten. Deze beschadigingen kun je voorkomen met een leuk Sony Xperia telefoonhoesje erom heen. Met een telefoonhoesje geef je jouw Sony Xperia een nog leukere uitstraling!

Maak jouw telefoonhoesje voor de Sony Xperia nu nog leuker door deze zelf te ontwerpen met jouw foto en/of tekst. Met een persoonlijk telefoonhoesje geef je meteen een unieke uitstraling aan jouw smartphone. In de handige foto-editor voeg je snel en eenvoudig jouw mooiste foto of tekst toe aan het hoesje. In een handomdraai maak jij jouw Sony Xperia echt uniek met een persoonlijk telefoonhoesje!

Telefoonhoesjes

Telefoonhoesjes zijn er in vele soorten en maten voor verschillende modellen, zo ook voor de Sony Xperia. Je maakt een Sony Xperia telefoonhoesje nog leuker wanneer je deze ontwerpt met jouw eigen foto en/of tekst. In een handomdraai ontwerp je een persoonlijk en uniek Sony Xperia telefoonhoesje!
Een telefoonhoesje is niet alleen heel leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven aan iemand! Een Sony Xperia telefoonhoesje is geschikt als verjaardagscadeau, beterschap cadeau of als relatiegeschenk. Maak het Sony Xperia telefoonhoesje met een leuke foto van jullie samen of een tekst die bij hem of haar past. Met een persoonlijk telefoonhoesje maak jij vast en zeker een goede indruk!

Sony Xperia Z1

Ben je in het bezit van een Sony Xperia Z1 en zoek je hier nog een leuk telefoonhoesje voor? Bij YourSurprise kun je jouw Sony Xperia Z1 hoesje helemaal zelf ontwerpen met jouw foto en/of tekst. Jouw ontwerp wordt in hoge resolutie volledig rondom, dus ook de zijkanten, op de case gedrukt. Ook heeft het telefoonhoesje handige uitsparingen, zodat alle knoppen, poorten en camera goed toegankelijk blijven.

In de handige foto-editor kun jij jouw eigen ontwerp maken met foto en/of tekst. Het telefoonhoesje is krasvast, UV-bestendig en voorzien van een hoogglans fotofinish. Zo ziet je telefoonhoesje er superleuk uit en is je Sony Xperia Z1 goed beschermd tegen krassen en stoten!
+ Lees meer...