Originele T-shirt cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 21669 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Sylviaop 20-06-17

"Op wat ik besteld heb, is er niets op aan te merken! Zeer leuk en origineel cadeautje om af te geven.."

10 van 10
Michelleop 20-06-17

"Snelle service, goed afgewerkt, prijs goed te doen "

9 van 10
Saartjeop 20-06-17

"Super super super "

10 van 10

T-shirt bedrukken

Heb jij altijd al een eigen T-shirt willen ontwerpen? Laat dan een T-shirt bedrukken bij YourSurprise! Hier vind je T-shirt in verschillende kleuren en maten, zodat er voor iedereen een geschikt T-shirt tussen zit.

Kies uit een van de vele designs en voeg hieraan jouw foto en/of tekst toe. Jouw ontwerp wordt met uiterst hoogwaardige druktechnieken op het T-shirt gedrukt. Zo ben je verzekerd van de mooiste kwaliteit. In een handomdraai maak je een super origineel T-shirt voor elke gelegenheid!

Mannen T-shirt

Wil je een T-shirt voor een man ontwerpen? Dan ben je bij YourSurprise aan het juiste adres! Hier kun je namelijk stap voor stap jouw eigen mannen T-shirt ontwerpen in de gebruiksvriendelijke editor.

Kies uit een van de unieke designs en bepaal ook nog helemaal zelf waar jouw ontwerp op het T-shirt moet komen. Voeg er jouw eigen foto en/of tekst aan toe en jouw mannen T-shirt is klaar om gedragen te worden!

Dames T-shirt

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je vriendin, moeder of zus? Geef dan een dames T-shirt cadeau! Een dames T-shirt is een origineel cadeau als aankondiging zwangerschap of voor carnaval.

Kies uit een regular dames T-shirt of ga voor een dames T-shirt met V-hals. Laat het T-shirt bedrukken met jouw mooiste ontwerp en de verrassing is compleet!

Kinder T-shirt

Ook voor kinderen hebben we de leukste T-shirts om te bedrukken. Een kinder T-shirt is een origineel cadeau voor een kinderfeestje of een schoolreisje.

Het kinder T-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat er voor ieder kind een leuk T-shirt tussen zit. Wees creatief en ontwerp zelf jouw persoonlijke kinder T-shirt!
+ Lees meer...