Originele T-shirt cadeaus
85 cadeaus voor: T-shirt
Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 21272 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
shelseyop 20-04-17

"Goede service en snelle leveringen! "

10 van 10
Lynnop 19-04-17

"Mijn pakje was verloren gegaan door de post en ik kreeg er meteen een nieuw doorgestuurd! Wat een klantvriendelijke.."

10 van 10
Francisop 19-04-17

"alles in orde "

10 van 10

T-shirt bedrukken

Heb jij altijd al een eigen T-shirt willen ontwerpen? Laat dan een T-shirt bedrukken bij YourSurprise! Hier vind je T-shirt in verschillende kleuren en maten, zodat er voor iedereen een geschikt T-shirt tussen zit.

Kies uit een van de vele designs en voeg hieraan jouw foto en/of tekst toe. Jouw ontwerp wordt met uiterst hoogwaardige druktechnieken op het T-shirt gedrukt. Zo ben je verzekerd van de mooiste kwaliteit. In een handomdraai maak je een super origineel T-shirt voor elke gelegenheid!

Mannen T-shirt

Wil je een T-shirt voor een man ontwerpen? Dan ben je bij YourSurprise aan het juiste adres! Hier kun je namelijk stap voor stap jouw eigen mannen T-shirt ontwerpen in de gebruiksvriendelijke editor.

Kies uit een van de unieke designs en bepaal ook nog helemaal zelf waar jouw ontwerp op het T-shirt moet komen. Voeg er jouw eigen foto en/of tekst aan toe en jouw mannen T-shirt is klaar om gedragen te worden!

Dames T-shirt

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je vriendin, moeder of zus? Geef dan een dames T-shirt cadeau! Een dames T-shirt is een origineel cadeau als aankondiging zwangerschap of voor carnaval.

Kies uit een regular dames T-shirt of ga voor een dames T-shirt met V-hals. Laat het T-shirt bedrukken met jouw mooiste ontwerp en de verrassing is compleet!

Kinder T-shirt

Ook voor kinderen hebben we de leukste T-shirts om te bedrukken. Een kinder T-shirt is een origineel cadeau voor een kinderfeestje of een schoolreisje.

Het kinder T-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat er voor ieder kind een leuk T-shirt tussen zit. Wees creatief en ontwerp zelf jouw persoonlijke kinder T-shirt!
+ Lees meer...