Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 30028 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Elkeop 22-10-18

"Fantastische en snelle levering. Gebruiksvriendelijke site. Fijn oik dat er een kortingsbon bij zit. .."

10 van 10
lienop 22-10-18

"meer lettertypes en omkaderingen "

8 van 10
Hologic NVop 22-10-18

"Jullie leveren altijd een mooie afwerking. En als er dan eens een probleempje is dan is het zo opgelost.."

10 van 10
Geef een gekleurde mok met foto cadeau!

Gekleurde mok met foto

Wie drinkt er nou niet het liefst zijn koffie of thee uit een eigen mok? Of je nu thuis of op kantoor bent; het is gewoon prettig om je eigen mok te hebben. Om jouw favoriete mok te voorzien van een persoonlijk tintje kun je natuurlijk heel goed een foto gebruiken. En door daarbij ook nog een specifieke kleur te kiezen zorg je voor een nog duidelijker onderscheid en kun je daarnaast een bepaalde sfeer aan je mok met foto meegeven.

Een gekleurde mok met foto bestel je makkelijk en snel bij YourSurprise. Daarbij kun je kiezen uit een groot aantal verschillende kleuren. Eventueel kun je ook nog een naam of tekst aan je ontwerp toevoegen. Een gekleurde mok met foto is al vanaf 1 stuk te bestellen, maar ook in grote aantallen verkrijgbaar. Ben je op zoek naar een ander soort mok met foto? Bekijk dan hier ons volledige aanbod.

Gekleurde mok met foto cadeautips

Een gekleurde mok met foto is een origineel cadeau voor bijna alle gelegenheden. Door een specifieke kleur te kiezen zorg je ervoor dat de fotomok nog beter aansluit bij het cadeaumoment. Zo kun je een gekleurde mok met foto bijvoorbeeld heel goed inzetten als huwelijkscadeau, kraamcadeau of valentijnscadeau. Of kies voor de kleur die het beste in het interieur van de ontvanger past.

Tip: Witte mok met foto

De kleur wit wordt geassocieerd met reinheid en zuiverheid en is daarom de traditionele kleur voor een bruidsjurk. Een witte mok met foto is daarom heel geschikt als huwelijkscadeau. Met een mooie foto van het bruidspaar en een van onze romantische designs erop, haal jij met deze originele verrassing zeker een wit voetje!

Tip: Blauwe mok met foto

Is er pas een klein jongetje in je omgeving geboren? Dan kun je de kersverse ouders zeker verrassen met een blauwe mok met foto . Met een schattige foto van de kleine spruit en zijn eigen naam erop maak je dit persoonlijke kraamcadeau helemaal compleet!

Tip: Rode mok met foto

Rood is de kleur van de liefde. Daarom is een rode mok met foto het ideale persoonlijke cadeau voor degene van wie je het meeste houdt. Op Valentijnsdag, jullie trouwdag of een ander romantisch moment maak je dus zeker indruk met deze originele verrassing. Of misschien is rood wel de kleur van jouw favoriete voetbalclub. Dan is het natuurlijk superleuk om een foto van je favoriete speler op de rode mok met foto te laten drukken.
+ Lees meer...