Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 29992 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
nandiop 19-10-18

"Super service, super kwaliteit! "

10 van 10
Dylanop 19-10-18

"Je kan hier slagen voor iedereen! Ik moest in het begin alleen wel even zoeken op de site , maar kon.."

9 van 10
Eop 19-10-18

"Top site zo blij mee "

10 van 10

Pim & Pom kinderbord


Is jouw (klein)kind ook een groot fan van de twee beste vrienden Pim en Pom? Maak het eten nog leuker met de originele Pim en Pom kinderbordjes. De Pim en Pom kinderbordjes kun je personaliseren door de naam van jouw (klein)kind op het bord te laten drukken. Met dit vrolijke bordje zal het eten in een ogenblik opgegeten zijn. Zo wordt iedere maaltijd vanzelf extra leuk!

De Pim en Pom kinderbordjes zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleurtjes. De bordjes worden gemaakt van super sterk gepolijst kunststof waardoor ze bijna onbreekbaar zijn. Verras jouw kleinkind met de originele Pim en Pom kinderbordjes. Een uniek en persoonlijk cadeau, dat zeker lang mee zal gaan!

De kinderbordjes zijn superleuk tijdens een kinderfeestje of als verjaardagscadeau. Zo wordt elk stukje verjaardagstaart extra lekker. Laat de jarige jop in het middelpunt staan door een leuke foto op de kinderbordjes te drukken. Zeker weten dat het een verjaardag wordt om nooit te vergeten!

Kinderbordjes

Maak van iedere maaltijd een feestje met de Pim en Pom kinderbordjes. Naast deze vrolijke Pim & Pom bordjes, heb je ook een ruime keus uit andere kinderbordjes. Zo zijn er vele characters zoals K3 of de Smurfen. Ook kun je kiezen voor een bordje dat je geheel zelf ontwerpt met je eigen tekst en foto.

Kindercadeau

Naast de verschillende vrolijke kinderbordjes, heb je ook een ruime keus uit de allerleukste kindercadeautjes. Kinderen vinden hun verjaardag vaak de leukste en spannendste dag van het jaar. Een kindercadeau is deze dag daarom ook extra speciaal. Om de verjaardag van jouw (klein)kind onvergetelijk te maken, heeft YourSurprise een ruim assortiment kindercadeaus om de verjaardag zeker te weten geslaagd te maken.

Ben je op zoek naar een leerzaam cadeau? Kijk dan eens in het ruime assortiment kinderboeken. Of gaat jouw kind binnenkort voor het eerst naar school? Hier vind je de meest leuke en persoonlijke schoolspullen. Naast deze functionele cadeaus kun je ook kiezen uit allerlei andere cadeaus, zoals knuffels of sieraden. Zeker weten dat jij het geschikte kindercadeau zult vinden!
+ Lees meer...