• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Aan huis geleverd
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? Zelfs in deze tijd bezorgen wij jouw cadeau zo snel mogelijk
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? Zelfs in deze tijd bezorgen wij jouw cadeau zo snel mogelijk
Fiep Westendorp
Boek - Op avontuur met Pim & Pom
Pim & Pom zonnescherm
Pim & Pom strandtas
Pim & Pom - Brooddoos
Kinderschort - Pim & Pom
Pim & Pom bord - Eten
Pim & Pom bord - Auto (wit2)
Pim & Pom bord - Fles
Pim & Pom bord - Auto (wit)
Pim & Pom bord - Laars
Pim & Pom bord - Wandelen
Pim & Pom bord - Auto (blauw)
T-shirt - Pim & Pom
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 43770 beoordelingen
Nanou
op 07-04-20

"Goede service, rappe levering, perfect! "

10 van 10
Ans
op 07-04-20

"Heel tevreden over de afhandeling van al mijn bestellingen. Ook tevredenheid bij de ontvangers van de.."

10 van 10
Margreet
op 07-04-20

"Het was zo'n verrassing! "

10 van 10

Fiep Westendorp cadeautjes met je eigen naam

Word jij of jouw kindje ook altijd zo blij van de leuke tekeningen van Fiep Westendorp? Dan hebben we geweldig nieuws voor jullie. Want YourSurprise heeft nu de meest unieke cadeau voorzien van Fiep Westendorp leukste illustraties: Pim en Pom.
De humoristische verhaaltjes met de leuke bijhorende tekeningen van Fiep Westendorp maken Pim en Pom tot een groot succes en doet het vooral bij kinderen erg goed. Daarom is het bijvoorbeeld altijd leuk om iets van Fiep Westendorp als kraamcadeau of doopcadeau te geven. Wat onze Fiep Westendorp cadeaus nog leuker maakt, is dat je ze allemaal, stuk voor stuk uniek kan maken met je eigen naam of foto.

Pim en Pom

Pim en Pom zijn twee katjes die heel verschillend zijn en toch zijn de beste vriendjes. Samen halen ze de grootste kattenkwaad uit en beleven ze de meest leuke avonturen die perfect aansluiten bij de belevingswereld van kinderen. Wil je jouw kindje ook verrassen met een persoonlijk Pim en Pom cadeau? Lees dan snel de leuke tips hieronder om te ontdekken welke unieke Pim en Pom cadeaus YourSurprise allemaal heeft!

Fiep Westendorp servies

Iedere maaltijd wordt nog leuker met een uniek Fiep Westendorp servies. Bij YourSurprise vindt je verschillende soorten Fiep Westendorp servies bordjes met de leukste designs van Pim en Pom. Met zo’n persoonlijk Fiep Westendorp servies bordje zal jouw kindje zijn of haar eten op hebben in een mum van tijd!

Pim en Pom het grote avontuur

Is jouw (klein)kindje ook zo gek op avonturen? Laat hem of haar dan samen met Pim en Pom de meest leuke avonturen beleven. In dit unieke boek: Pim en Pom het grote avontuur gaat de door jouw gekozen ontvanger samen met Pim en Pom op stap. Ze gaan op vakantie, nemen een kijkje op het dak, spelen spelletjes en zijn nieuwsgierig naar de vogeltjes. Dit geweldige boek vol met de mooiste Fiep Westendorp tekeningen zorgt voor heel wat uurtjes (voor)lees plezier.

Pim en Pom boek

Speel de hoofdrol in je eigen boek! In dit unieke Pim en Pom boek gaat jouw kleine spruit samen met Pim en Pom van alles beleven. De door jouw gekozen naam van het kindje wordt op verschillende plaatsen in het boek verwerkt waardoor hij of zij zelf het stralende middelpunt wordt in dit leuke boek. Wat het cadeau nog leuker maakt, is dat je ook een foto van je kindje in het boek kan plaatsen. Met zo’n persoonlijk boek wordt (voor)lezen pas echt een feestje!

Pim en Pom geboortekaartjes

De geboorte van je kindje is het mooiste en meest speciale moment in je leven. Natuurlijk wil je dit blijde nieuws dan met de rest van de wereld delen en het aankondigen met het mooiste geboortekaartje dat precies bij jullie past. Zijn jullie helemaal weg van de lieve Pim en Pom illustraties? Ontwerp dan geheel naar eigen wens unieke Pim en Pom geboortekaartjes. Met behulp van onze handige editor ontwerp je stap voor stap originele Pim en Pom geboortekaartjes voor een unieke aankondiging dat de mooiste baby van de wereld is geboren!