< Terug
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
  • Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
Originele Communie cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 36835 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Diana
op 17-07-19

"Snelle service en een prachtig persoonlijk cadeau kunnen geven! "

10 van 10
Linda
op 17-07-19

"Snelle levering, kwalitatief goede producten! "

9 van 10
Bart
op 17-07-19

"Duidelijk te volgen. Jammer dat de eerste grove tijdsindicatie werd aangepast. Daarna de updates.."

9 van 10
Een origineel communie cadeau!

Het mooiste communie cadeau

Communie- en lentefeesten zijn feestelijke gelegenheden die tegenwoordig niet meer kunnen worden weggedacht. Bij het communiefeest staat je zoon of dochter in de schijnwerpers. Hij of zij verdient dus het leukste communie cadeau. Maak met de gepersonaliseerde cadeautjes van YourSurprise hun dag helemaal perfect.

Verras met unieke communie bedankjes

Bij een groot feest komen natuurlijk cadeautjes kijken. Ga deze keer niet voor een saai traditioneel geschenk, maar verras de feestvierder met iets uniek en gepersonaliseerd. Er bestaat het perfecte bedankje voor hen die hun eerste communie, vormsel, groeifeest of lentefeest vieren. Niet alleen aan de gevierde, maar ook aan de gasten wordt gedacht. Zo heeft YourSurprise ook een aanbod aan decoratie en aandenkens. Je personaliseert je bedankjes voor de communie makkelijk online tot het exact is wat je wilt.

Alles voor een geslaagd communie-of lentefeest

De leukste communie-of lentefeest bedankjes vind je bij YourSurprise. Van eenvoudige, maar handige bedankjes tot sentimentele aandenkens. We hebben het allemaal. Waarom geen leuke sleutelhanger met gravure of foto? Of een dienblad met de naam van je zoon of dochter? Of een gastenboekje waarin alle gasten een boodschap of gelukwens in kunnen noteren? Vereeuwig dit mooie moment en maak het onvergetelijk door een tekst of foto toe te voegen aan je favoriete aandenken. Met onze leuke designs in de editor maak je heel snel een stijlvol cadeautje.
+ Lees meer...
Kan ik je helpen?
1 met