Originele Communie cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 31621 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Emmaop 14-12-18

"Perfecte site, levering, verzending en personeel. Heel vriendelijk (niet nep vriendelijk) geholpen, .."

10 van 10
Lindaop 14-12-18

"Goede kwaliteit, super snelle levering, wij zijn alleen maar tevreden! "

10 van 10
Sandraop 14-12-18

"Makkelijk werking van website en vlotte en snelle levering. "

9 van 10
Een origineel communie cadeau!

Communie bedankjes

De katholieke kerk kent 2 communies: de eerste communie en de plechtige communie. Kinderen met de leeftijd van 7 tot 8 jaar doen hun eerste communie. Dit is een feestelijke gelegenheid waarbij kinderen voor het eerst in aanraking komen met de eucharistie.

Eens ze in het laatste leerjaar zitten en dus ongeveer 12 jaar zijn, mogen ze deelnemen aan de plechtige communie. Het woord communie is afgeleid van het Latijnse woord ‘Communio’ wat ‘Gemeenschap’ betekent.

Elk jaar worden deze feesten gevierd tussen april en juni. Dit is een zeer belangrijke gebeurtenis in het leven van een katholiek persoon. Er komt dan ook een groot feest bij kijken! Daarom heeft YourSurprise een leuk aanbod aan gepersonaliseerde communiegeschenken waar de communicant zeker en vast plezier aan zal beleven!

Communie cadeautips

Kinderen ervaren hun eerste communie vaak als een leuke periode. Ze weten dan ook dat er een communiefeest voor hun georganiseerd zal worden waarbij ze vele communie bedankjes krijgen van ouders en familie!

Bij zo'n gelegenheid moeten de genodigden kiezen welk communie cadeau ze gaan kopen. Dit is niet altijd even gemakkelijk.
Ze kunnen voor een traditioneel cadeau gaan zoals een bord of tegeltje met de datum en een foto er op als herinnering, of ze kunnen voor een origineel cadeau kiezen. Om de zoektocht gemakkelijker te maken geven we je drie originele cadeautips.

Tip: Ballon

Er is niets zo leuk voor een communicant als een grote ballon te krijgen. Als op deze ballon dan ook nog eens een leuke tekst of foto gedrukt staat, is het cadeau helemaal perfect! Je kan de ballon kiezen in verschillende kleuren en vormen.

Tip: Spaarpot

Veel familieleden geven geld als communie cadeau. Jij kan het anders aanpakken en een leuke spaarpot geven waar de communicant al zijn centjes in kan bewaren! Daarbij geef je geen gewone spaarpot, maar wel een leuke gepersonaliseerde spaarpot met zijn of haar eigen naam en foto. Een superleuk cadeau dat nog vele jaren gebruikt zal worden!

Tip: Kinderstoel

Zoek je een communie cadeau dat iets duurder is en waar kinderen nog lang plezier van hebben? Geef dan een leuke kinderstoel met naam en tekst er op geborduurd! Dit communiegeschenk zal iedereen verbazen en het kind zal zijn ogen niet kunnen geloven. Met deze kinderzetel is succes gegarandeerd!
+ Lees meer...