Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 31517 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Nadiaop 09-12-18

"Meerdere foto's tegelijk opladen zou gemakkelijk zijn. "

9 van 10
Dannyop 09-12-18

"yep zeker en vast "

9 van 10
Jeannetteop 09-12-18

"Super snelle levering! "

9 van 10

Toblerone chocolade

Wist je dat de populaire Toblerone chocolade al meer dan 100 jaar bestaat? Deze heerlijke chocolade met honing, amandel en nougat behoort zelfs tot het Zwitserse erfgoed! Toblerone chocolade is te herkennen aan de driehoeksvorm, die geïnspireerd is door de Matterhorn berg in Zwitserland. Niet alleen in Nederland is iedereen dol op Toblerone chocolade, het wordt maar liefst in 120 landen geconsumeerd! Deze decadente chocolade is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid!

Chocolade cadeau

Met de chocolade giftbox gevuld met Toblerone chocolade kan je bij iedereen een lach op hun gezicht toveren. Met de keuze uit twee verschillende maten giftbox kan je de kleine én de grote snoepers blij maken! Dit lekkere chocolade cadeau kan je gemakkelijk zelf een persoonlijk tintje geven. De giftbox kan je namelijk zelf ontwerpen met je favoriete foto van de hele familie, je vrienden of die leuke vakantie, alles is mogelijk! Je kan er ook voor kiezen om een naam en een lief berichtje op de giftbox te zetten. Op deze manier wordt het een persoonlijk cadeau voor een verjaardag, als bedankje of als relatiegeschenk!

Chocolade met foto

Ken je iemand, die ook zoveel van chocolade houdt? Verras hem of haar dan met heerlijke chocolade met foto! Ja je hebt het goed gelezen: chocolade met een foto erop. Jij kiest je allerleukste foto of tekst en wij printen deze op de chocolade! Je kan deze chocolade bestellen in verschillende vormen. Denk hierbij aan chocolade bonbons, chocolade letters, Sinterklaas, chocolade kerstballen en paaseieren. Natuurlijk kan je voor elke andere gelegenheid een chocolade giftbox helemaal zelf ontwerpen. Zo heb je altijd een excuus om van een chocolaatje te genieten!

Valentijns cadeau

Ben je nog op zoek naar een romantisch Valentijns cadeau voor jouw grote liefde? Of wil je gewoon een lief gebaar maken? Laat zien hoeveel je van iemand houdt door een persoonlijk cadeau te geven! Liefde gaat door de maag en daarom is een chocolade cadeau de perfecte keuze! De speciale love designs in onze editor zorgen ervoor dat je cadeau er extra romantisch uitziet. Maak je Valentijns cadeau uniek en persoonlijk door een mooie foto van jullie samen op de giftbox te plaatsen of schrijf een romantisch berichtje. Met dit kleine beetje extra aandacht kan je geliefde dit heerlijke Valentijns cadeau niet weerstaan!
+ Lees meer...