Cadeau voor je vriend

Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 29982 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Jeanneop 17-10-18

"Wat een leuke, originele cadeaus staan er op de site. En fantastisch dat je het presentje persoonlijk.."

9 van 10
Gabyop 17-10-18

"Superfijne site, mooie producten en snelle levering. Bij contact met klantenservice altijd een goede.."

10 van 10
Eileenop 17-10-18

"Origineel aanbod van producten, snelle levering, keurige afwerking. "

9 van 10
Vind het perfecte cadeau voor je vriend!

Cadeau voor je vriend

Ben jij op zoek naar een écht uniek cadeau voor je vriend? Dan ben je bij YourSurprise aan het juiste adres! Hier vind je namelijk zoveel originele cadeaus dat jouw ideale cadeau voor hem er ook vast en zeker tussen zit!

Bovendien maak je de verrassing voor hem bij YourSurprise makkelijk en snel een écht persoonlijke verrassing met je eigen foto, logo en/of tekst. Met zo'n uniek cadeau breng jij op een absoluut originele manier over hoe lief je hem vindt!

Bij YourSurprise vind je een geschikt cadeau voor je vriend voor iedere gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je vriend voor valentijn, voor zijn verjaardag, omdat jullie zoveel jaar samen zijn, of voor Kerst; voor ieder moment kun je voor een origineel cadeau voor hem bij YourSurprise terecht!

Cadeau voor je vriend tips

Een leuk cadeau voor je vriend vinden is niet altijd makkelijk. Om het je een beetje gemakkelijker te maken hebben we op deze pagina alvast onze leukste cadeaus voor je vriend op een rij gezet. Vind je het moeilijk om uit al deze cadeaus te kiezen? Geen probleem! Wij zetten hier drie top geschenken voor mannen in de spotlight. Zo moet het vast lukken om het ideale cadeau voor je vriend te vinden!

Tip: Bier met eigen etiket of kist

Is je vriend een echte bierliefhebber? Een fles (speciaal)bier of een leuk bierpakket is dan het ideale cadeau voor je vriend. Maak je biercadeau extra persoonlijk met je eigen etiket of luxe houten kist!

Is je vriend toch meer liefhebber van sterke drank? Ook dan ben je aan het juiste adres. In ons grote assortiment dranken zit er vast iets tussen om jouw vriendje te verwennen.

Tip: Telefoonhoesje ontwerpen

Een leuk cadeau voor je vriend is een mooi telefoonhoesje met daarop je leukste ontwerp! Je kan op het gsm hoesje bijvoorbeeld een mooie foto van jullie of een leuke herinnering met een leuke tekst laten drukken. De mogelijkheden zijn enorm. Personaliseer je gsm hoesjes gemakkelijk en snel met je eigen foto, tekst en/of logo!

Tip: Chocolade cadeau

Verwen je vriend op een originele manier. Chocolade is hiervoor het ideale cadeau voor hem. Vergeet de traditionele en saaie pralines. Geef je vriend in plaats van pralines een heerlijk chocolade cadeau met je eigen tekst en foto op. Een populair cadeau voor hem is een leuke chocolade fotobox! Voor de romantische zielen onder ons hebben we een ‘liefde is…’ chocobox. Met deze lekkere verrassing voor hem heb je gegarandeerd succes!
+ Lees meer...