Actuele verzendinformatie in verband met de staking van Bpost

Wegens de staking van Bpost kan de levering van je cadeautje vertraging op lopen. Op deze pagina vind je de meest actuele informatie die wij ontvangen van BpostUpdate 12 november 2018


Als we je cadeautje met GLS hebben verzonden kun je het binnen 1 a 2 werkdagen na verzending ontvangen

Als we je cadeautje met BPost hebben verstuurd dan kun je het als volgt in huis verwachten:
Verzonden op 6-11: Levering tussen dinsdag en vrijdag
Verzonden op 7-11: Levering tussen dinsdag en vrijdag
Verzonden op 8-11: Levering vanaf vandaag
Verzonden op 9-11: Levering vanaf vandaag
Verzonden op 12-11: Levering vanaf dinsdag.

Update 9 november 2018


Heb je je cadeautje op 6 november besteld en nog niet ontvangen? Dan is jouw cadeautje helaas blijven liggen bij Bpost. Bpost geeft aan deze cadeautjes vanaf maandag te gaan bezorgen.

Heb je je cadeautje op 7 november besteld en nog niet ontvangen? Dan wordt jouw cadeautje op 9 november bezorgd door GLS.

Voor cadeautjes die besteld zijn vanaf 8 november is de verwachte levertijd 4-6 werkdagen. Wij verwachten dat Bpost vanaf maandag 12 november weer de eerste pakketjes gaat bezorgen.

Update 8 november 2018


Heb je je cadeautje op 6 november besteld en nog niet ontvangen? Dan is jouw cadeautje helaas blijven liggen bij Bpost. Bpost geeft aan deze cadeautjes vanaf maandag te gaan bezorgen.

Heb je je cadeautje op 7 november besteld en nog niet ontvangen? Dan wordt jouw cadeautje morgen bezorgd door GLS.

Bestel je je cadeautje op 8 november, dan is de verwachte levertijd 4-6 werkdagen. Wij verwachten dat Bpost vanaf maandag weer de eerste pakketjes gaat bezorgen.

Wij vinden het erg vervelend dat jouw cadeautje op dit moment langer onderweg is dan je van ons gewend bent. Wij doen er alles aan om de verzending vanuit onze kant zo snel mogelijk te laten verlopen.