Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

De ene zegt dagelijks dat hij of zij van iemand houdt, de ander vindt het erg lastig en krijgt het nauwelijks over z'n lippen. Hoe komt dat toch? Waarschijnlijk vindt niet iedereen het even gemakkelijk om zich kwetsbaar op te stellen. Als je al wat langer in een relatie zit, kan het ook zijn dat je de ander als vanzelfsprekend beschouwt. En als je het voor het eerst gaat zeggen, kan het zijn dat je het nog wat spannend vindt allemaal. Maar na het lezen van deze tips ben je er helemaal klaar voor!

Een keer op een speciale manier 'ik hou van jou' zeggen

Misschien ben je al langer samen en hebben jullie al zo vaak 'ik hou van jou' gezegd. Misschien ben je zelfs al zo lang samen dat je het eigenlijk nooit meer zegt. Dat is natuurlijk ontzettend zonde want juist als je al langer samen bent, is het heel belangrijk om nog steeds regelmatig uit te spreken naar elkaar dat je van elkaar houdt. Het gevaar is natuurlijk dat jullie elkaar als vanzelfsprekend gaan beschouwen. Want hoewel het heel fijn is om vertrouwd bij elkaar te zijn, het gevaar is natuurlijk dat je in een sleur terecht komt waarbij niet meer wordt besproken hoe blij je eigenlijk met elkaar bent. Dus ook als je al heel lang samen bent, is het goed om weer eens wat extra moeite te doen voor de ander. En dat is niet alleen maar zeggen dat je van iemand houdt, maar het ook laten zien. Kook een heerlijke maaltijd en tover het huis om tot restaurant, boek een romantisch weekendje weg of ga heerlijk een middag picknicken in het park en maak even tijd voor elkaar!

Voor het eerst 'ik hou van jou' zeggen

Maar wat nu als je iemand voor de eerste keer wilt gaan vertellen dat je van hem of haar houdt? Als je voor het eerst 'ik hou van jou' gaat zeggen, is er een kans dat je niets terugkrijgt van de ander. Moet je het dan maar niet zeggen omdat je bang bent gekwetst te worden? Dat lijkt ons geen goed idee. Waarom? Als je écht van iemand houdt en echt gek bent op die persoon, dan moet je juist laten weten dat je gek bent op iemand. Het is namelijk niet alleen heel leuk om te horen dat iemand van jou houdt, het is voor jou ook erg fijn om die gevoelens te kunnen delen toch? Een andere reden is dat als jij van iemand houdt en de ander niet van jou, je dat beter zo snel mogelijk kunt weten. Het is ontzettend naar en pijnlijk, maar je weet wel waar je aan toe bent. Als jij serieus bent en om de ander geeft, is het wel zo fijn als de ander dat ook doet. Het kan natuurlijk wel zijn dat de ander schrikt en even stil valt. Laat je daardoor niet kwetsen, zeker niet als je boodschap wel liefdevol ontvangen wordt. Geef de andere persoon tijd om ook op dat punt te komen.

Wanneer is het de juiste tijd om 'ik hou van jou' te zeggen?

Een veel gestelde vraag is wanneer je kunt zeggen dat je gek bent op de andere persoon. Helaas is er niet één goed antwoord dat voor iedereen geldt. Niet iedereen is na 3 maanden zover, of na 6 maanden. Misschien zijn jij en je partner er na een paar weken al uit dat jullie van elkaar houden. Het verschilt per stelletje wanneer je dit kunt en wilt zeggen. Wel hebben we een paar tips die je misschien kunnen helpen om het juiste moment te bepalen, zeker als je nog wat korter bij elkaar bent:

  1. Jullie vinden het allebei even fijn om elkaar te zien
  2. Niet alleen via de app of videobellend is het fijn, ook als je fysiek bij elkaar bent voelt het goed
  3. De andere persoon is er steeds voor je en je voelt je niet in de steek gelaten door de ander
  4. De andere persoon heeft oog voor jou en laat je niet aan je lot over
  5. Als jij de andere persoon ziet, word je helemaal blij en je ziet in de ogen van de ander dat hij/zij dat ook heeft
  6. Jullie hebben langere tijd samen doorgebracht en kijken daar allebei met veel plezier op terug
  7. Je hebt het gevoel dat de ander net zo serieus met jou is als jij met hem/haar

Een rustige omgeving met voldoende aandacht

Ga je voor het eerst 'ik hou van jou' zeggen? Of wil je dit keer met de nodige aandacht aan iemand vertellen dat je hem of haar houdt? Zorg dan voor een goede, rustige setting waarin de ander niet is afgeleid. Ga bijvoorbeeld romantisch uiteten in een rustig restaurant of nog beter: kook zelf een heerlijke uitgebreide maaltijd. Je kunt natuurlijk ook gewoon samen gaan wandelen of in het park gaan picknicken. Het is namelijk fijn als je geliefde echt even aandacht heeft voor je. Want hoe lastig is het als je geliefde nét even is afgeleid terwijl je net wilt gaan zeggen dat je zo gek op hem/haar bent?

Iets anders zeggen dan 'ik hou van jou'

Ben je helemaal gek op iemand, maar vind je het nog te spannend om 'ik hou van jou' te zeggen? Dan vind je hieronder een aantal suggesties wat je ook zou kunnen zeggen:

  • Ik vind je leuk
  • Ik vind het leuk met je
  • Ik ben blij met je
  • Ik ben gek op je
  • Ik vind je lief
  • Ik vind je geweldig
  • Ik ben blij dat ik je ken
  • Ik heb het fijn met je
  • Dank je wel dat je er voor me bent
  • Je bent de liefste
  • Je bent de leukste

Op een originele manier zeggen dat je van iemand houdt

Ben je er klaar voor om voor het eerst 'ik hou van jou' te zeggen? Of zeg je het zo vaak, maar wil je het dit keer op een originele manier doen? Wij zetten 10 originele manieren voor je op een rij om 'ik hou van jou' te zeggen! En vind je 'ik hou van jou' nog net een te grote stap? Dan kun je natuurlijk iets anders op een van de volgende manieren zeggen. Vier de liefde!

Foto puzzel

Foto puzzel

Magische Mok

Magische Mok

Houten kaart

Houten kaart

Chocolade hartjes

Chocolade hartjes

Tip 1: Laat je lover puzzelen

Een van de meest originele en leukste manieren om 'ik hou van jou' te zeggen is een puzzel. Je kunt het je geliefde makkelijk maken met 120 stukjes of heel moeilijk met 1.000 stukjes. Upload jullie mooiste foto en voeg een persoonlijke boodschap toe. Laat je geliefde de puzzel leggen zonder voorbeeld, zodat het een grote verrassing is wat je nou eigenlijk wilt zeggen. Het is trouwens ook erg leuk om de puzzel samen te maken, dan kun je meteen testen of jullie ook onder druk een goede match zijn. Zoek je een originele manier om een man te vertellen dat je van hem houdt? Dan is deze puzzel onze aanrader!

Tip 2: Niet mokken want ik hou van jou

Een romantische cadeau waar je haar blij mee maakt is deze leuke mok met daarop jullie mooiste foto en de tekst 'I love you'. Je kunt kiezen uit een gewone mok, maar we hebben ook eenroze mok en een rode mok. Wil je iets specialers? Ga dan voor de mok met een ooretje in de vorm van een hart. Wil je het nog een verrassing laten zijn, zet je liefdesboodschap dan op een magic mok. Je geliefde ziet de boodschap dan pas als hij/zij warme drank in de mok doet. Met deze mok geef je een leuk cadeautje dat heel vaak gebruikt zal worden!

Tip 3: Love is sweet

Wie is er niet dol op chocolade? We weten zeker dat je elke man en vrouw verrast met een liefdesbericht in chocolade. Maak een chocoladetelegram waarbij elke letter een apart chocolaatje is. Je kunt kiezen uit diverse aantallen letters dus je kunt kiezen voor een kort krachtig 'I love you' of 'ik hou van jou' of een langere boodschap waarbij je net wat meer kunt vertellen. Alle letters samen vormen de boodschap. Wil je het een stukje spannender maken? Leg de letters dan door elkaar en laat je geliefde puzzelen wat je boodschap precies is. Een andere originele manier is een kaart van chocolade maken met daarop je persoonlijke boodschap en eventueel jullie leukste foto. Een ander leuk idee is een Milka chocoladebox in het thema liefde met 20 gevulde pralines in hartjesvorm. Op de omslag kun je jullie mooiste foto laten plaatsen. Kies uit een van onze liefdesdesigns en het is helemaal duidelijk wat je nu precies wilt zeggen.

Tip 4: Zet het op een houten kaart

Je kunt natuurlijk een gewone wenskaart sturen, maar je kunt ook een mooie houten kaart sturen. Kies je voor de houten kaart dan drukken we een door jou gekozen foto op een mooi stuk hout. Je kunt kiezen uit een van onze standaard designs en daar je foto in plaatsen. Zo vind je leuke designs met hartjes en/of een duidelijke boodschap: I love you! Naast jullie meest romantische foto kun je ook stukje tekst kwijt op de kaart. Kies een mooi plekje en voeg jouw persoonlijke boodschap toe. Bij de houten kaart krijg je een standaard bijgeleverd zodat je geliefde 'm ook echt ergens kan neerzetten.

Het Bucketlist boek voor koppels

Het Bucketlist boek voor koppels

Grote Knuffelbeer

Grote Knuffelbeer

Moët et Chandon Brut Imperial 750ml

Moët et Chandon Brut Imperial 750ml

Sleutelhanger hart 2 delen

Sleutelhanger hart 2 delen

Tip 5: Meteen samen plannen maken

Wil je iemand niet alleen laten weten dat je gek op hem of haar bent, maar wil je het liefste meteen plannen maken om samen uit te voeren? Geef dan zo'n leuk Bucketlist boek cadeau. Vooraan kun je een persoonlijke boodschap kwijt en kun je jouw geliefde laten weten dat je dol op hem of haar bent. Upload twee mooie foto's van jullie en beantwoord belangrijke vragen over jullie samen zoals waar jullie elkaar ontmoet hebben, wie wie versierde of wat je het leukste vindt aan de ander. Het boek bevat 250 opdrachten die jullie samen kunnen uitvoeren inclusief een tekening van elkaar maken. Dit boek is een echte aanrader als je samen mooie herinneringen wilt maken en tijd wil doorbrengen met de ander

Tip 6: Een lief en klein cadeautje

Zoek je een klein cadeautje om de ander te vertellen dat je gek op hem of haar bent? Laat dan een sleutelhanger maken met jullie mooiste foto erin gegraveerd. Of geef een leuke kerstbal met jullie foto erin. Dit zijn super leuke cadeaus voor als je net samen bent en iets kleins wilt vieren. Wil je de tekst 'i love you' graag op het cadeau zetten? Kies dan voor de kerstbal

Tip 7: Love you big time!

Als je nou hééééél veel van iemand houd, geef dan zo'n levensgrote knuffelbeer cadeau. Je kunt kiezen uit een mega beer van 60 cm zittend of een giga beer van maar liefst 135 centimeter. De beer heeft een t-shirt aan waar je op kunt zetten hoeveel je van iemand houdt of je laat jullie mooiste foto erop zien. We hebben trouwens ook heel veel lieve en leuke kleine knuffels die je iemand kunt geven. Want vergeet niet: het gaat niet om hoe het groot het cadeau is, maar om het feit dat je laat weten dat je gewoon stapelgek op iemand bent.

Tip 8: Vier het meteen met champagne

Heb je een romantische avond gepland met z'n tweeen? Of gaan jullie romantisch picknicken in het park met allemaal lekkernijen? Dan kun je het feestje helemaal afmaken met dit mooie geschenk. Je kunt kiezen om je boodschap op de houten kist te laten graveren of om twee champagneglazen te laten graveren. Zo kun je niet alleen duidelijk maken dat je heel veel van iemand houdt, maar er ook meteen op proosten! Ben je niet zo goed met de juiste woorden, kies dat uit een van onze teksten om je een handje te helpen.

Blog - Valentijnsdag op afstand

Blog - Valentijnsdag op afstand

Dit is hoe je jouw Valentijn kan verrassen!

Dit is hoe je jouw Valentijn kan verrassen!

Blog - cadeaus voor je vriendje

Blog - cadeaus voor je vriendje

Blog

Blog