Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Nare geurtjes in huis is vaak onvermijdelijk. De geur van het avondeten die blijft hangen, misschien heb je wel huisdieren die jouw woonkamer graag eigen maken, of wellicht ruikt het juist fijn neutraal, maar zou het wel fijn zijn om je woonkamer net een level hoger te tillen met een fijne geur. Dat kan! Met deze acht producten maak je van je huis een lekker ruikende en uitnodigende plek.

Cadeautip 1: Gepersonaliseerde geurkaars jasmijn-vanille

Deze geurkaars van Your Own Label heeft een gecombineerde geur van jasmijn en vanille. Jasmijn kan sterk aanwezig zijn, maar de zachtheid van vanille maakt de geur zoet en jong. Niet alleen is het een leuke kaars voor in je huis, maar het is ook een heel leuk cadeautje om weg te geven. Gaat er binnenkort iemand voor het eerst op zichzelf? Of is je beste vriendin of nicht dol op kaarsen en wil je haar verzameling compleet maken? Dan is deze geurkaars een leuk speciaal cadeau.

Je kunt de geurkaars eenvoudig personaliseren. Je voegt alleen je favoriete foto en/of naam naar keuze toe in de editor. Wij bevestigen jouw ontwerp op het blikje van de kaars en zorgen dat deze snel bij je op de mat ligt. Begin snel met personaliseren en maak er wat moois van!

Cadeautip 2: Kleine geurkaarsjes om cadeau te geven

Heb je wat te vieren en wil je vrienden en familie een leuke herinnering meegeven? Dan zijn deze schattige, kleine geurkaarsjes een ideaal cadeau. Deze geurkaarsjes in blik zijn een sfeervol cadeau dat je gemakkelijk onderweg kan meenemen. De kaarsjes in blik brengen naast een heerlijke vanillegeur ook een ontspannende sfeer in het hele huis. En als het kaarsje is opgebrand, heb je nog een heel persoonlijk blikje waar je iets in kunt bewaren.

De geurkaarsjes personaliseer je heel eenvoudig met een vrolijk design, een tekst en/of een leuke foto.Je kunt ook je eigen ontwerp uploaden, dus de mogelijkheden zijn eindeloos. Begin snel met personaliseren en maak er wat moois van!

Cadeautip 3: Geurstokjes van The Gift Label

Geurstokjes passen in elke kamer; ze laten elke ruimte beter ruiken door de fijne Spicy & Royale geur! De gepersonaliseerde geurstokjes van The Gift Label is een ideaal cadeau voor iemand die net is verhuisd maar ook zomaar, om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Maar ze staan natuurlijk ook prachtig in je eigen woonkamer.

De producten van The Gift Label zijn niet alleen mooi, maar ook 100% vegan en de flesjes zijn van 100% gerecycled plastic. Deze persoonlijke geurstokjes ontwerpen gaat snel en is heel eenvoudig. Vul een naam naar keuze in en/of upload een leuke foto, schrijf vervolgens een persoonlijke boodschap voor de ontvanger en daarna gaan wij voor je aan de slag. Dus waar wacht je nog op? Begin nu met personaliseren!

Cadeautip 4: The Gift Label handzeep

Handen wassen wordt een feestje met deze gepersonaliseerde handzeep in de keuken of badkamer. Een leuke handzeep fleurt elke keuken of badkamer op. Deze handzeep van The Gift Label kun je voorzien van een eigen tekst of naam waardoor je er een super leuk persoonlijk cadeautje van kunt maken.

De handzeep is zacht voor de handen en ruikt heerlijk naar kumquat & bourbon vanille. Daarnaast is de zeep vegan en vrij van sulfaten en kleurstoffen. Je kunt de waterbestendige sticker op de 100% gerecyclede fles personaliseren met een naam of tekst! In onze editor kies je in een handomdraai een mooi ontwerp. Waar wacht je nog op? Begin snel met het personaliseren van je interieurcadeau!

Geurkaars Jasmijn-Vanille

Geurkaars Jasmijn-Vanille

The Gift Label

The Gift Label

Geurstokjes

Geurstokjes

Handzeep

Handzeep

Cadeautip 5: Fijne handlotion van The Gift Label

Van al dat handen wassen, raken sommige handen sneller uitgedroogd. Daarom is het belangrijk om je handen goed te verzorgen. Met deze handlotion van The Gift Label heb je binnen de kortste keren weer zachte handjes. De handlotion is een leuk cadeau voor jezelf, maar je kunt er ook een persoonlijk cadeautje van maken.

Verras bijvoorbeeld een vriendin die een housewarming geeft met deze leuke lotion voorzien van haar naam erop; nog leuker je kunt er ook een handwash bijgeven met hetzelfde design! De geur van de handlotion is hetzelfde als de handzeep, wat deze twee producten een ideale cadeauset maakt. Wie ga jij verrassen met deze cadeaus?

Cadeautip 7: Axe geschenkset voor de heren met Magic Mok

Wil je jouw liefste vader verrassen met een luxe verzorgingspakket? Of is je man de grootste koffiefanaat die je kent? Dan is dit fantastische Axe geschenkpakket met magic mok het allermooiste cadeau. Het Axe cadeaupakket is gevuld met een spectaculaire magic mok en twee Axe producten. Een fullsize bodywash en deodorant/bodyspray in de vernieuwde 'Gold' geurlijn. Maar de geschenkset is ook beschikbaar in de geurlijn ‘Leather & Cookies’.

Deze prachtige cadeaus worden geleverd in een waanzinnig mooie giftbox. Zelf een toffe wikkel en magic mok ontwerpen is onwijs makkelijk. Je voegt alleen een foto of tekst naar keuze toe aan het stijlvolle en toch stoere Axe design. Wij drukken je creatie haarscherp en full colour op de mok en wikkel. Maak nu jouw exemplaar!

Cadeautip 8: Giftbox van Love, Beauty & Planet

Even goed ontspannen met een fijne gepersonaliseerde Love, Beauty & Planet giftbox? Dat klinkt als een geweldig cadeau voor je beste vriendin of je moeder. Verras de liefste mensen om je heen met een heerlijk Love, Beauty and Planet geschenkpakket. Het Love, Beauty and Planet cadeaupakket is gevuld met drie heerlijke producten: een shampoo, showergel en body lotion in de Coconut Water & Mimosa Flower geurlijn. De fullsize producten worden geleverd in een waanzinnig mooie giftbox.

Jij kan de wikkel van de giftbox helemaal zelf personaliseren door een naam en foto toe te voegen aan het ontwerp op de wikkel. Wie ga jij verrassen met dit lekker ruikende cadeau?

Axe geschenkset Magic Mok

Axe geschenkset Magic Mok

Love, Beauty & Planet geschenkset

Love, Beauty & Planet geschenkset

Handlotion

Handlotion

Blog

Blog