Ballon met foto - MoederdagBallon met foto - MoederdagBallon met foto - MoederdagBallon met foto - MoederdagBallon met foto - MoederdagBallon met foto - MoederdagBallon met foto - MoederdagBallon met foto - Moederdag
Ballon met foto - MoederdagBallon met foto - MoederdagBallon met foto - MoederdagBallon met foto - MoederdagBallon met foto - MoederdagBallon met foto - MoederdagBallon met foto - MoederdagBallon met foto - Moederdag

Ballon met foto - Moederdag

€ 22,95
excl. 4,95 verzendkosten
Staffelkorting?

Nu besteld, is voor Kerst in huis!
  • Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
  • Gegarandeerd van de beste kwaliteit
  • Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Met liefde handgemaakt voor jou.
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen.
Gegarandeerd de beste kwaliteit.
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart.

Meer informatie over de ballon met foto:
Kleur: Mat witte voorkant met zilverkleurige achterkant
Vorm: rond
Doorsnede: 55 cm
Extra: gevuld met helium (ballonium) en blijft ongeveer 7 dagen in de lucht zweven

Laat een persoonlijke ballon versturen en verras je moeder!

Wil jij je moeder op een bijzondere manier in het zonnetje zetten op Moederdag? Laat dan deze unieke ballon versturen met je eigen foto en tekst. Kies daarbij ook een van onze speciale moederdag designs. Zo zorg jij voor een echt originele verrassing! Deze persoonlijke ballon is de manier om jouw moeder te laten zien hoeveel je om haar geeft en haar eens flink te verwennen!

De ballon is gevuld met ballonium en blijft ruim 7 dagen in de lucht zweven. Het geven ervan wordt vanzelf een feestje met onze speciale cadeauverpakking: de ballon vliegt bij het openen namelijk meteen uit de doos! Kun je op Moederdag niet naar je moeder om de ballon cadeau te geven? Je kunt de ballon versturen ook direct naar je moeder versturen met je persoonlijke boodschap op het gratis cadeaukaartje!

Nu een offerte voor een Ballon met foto - Moederdag ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

0111 - 71 24 66

Liever een prijs via e-mail?

Dit cadeau is tijdelijk niet meer leverbaar. Wij doen er alles aan het cadeau zo spoedig mogelijk weer in voorraad te hebben.

Indien u meer informatie wenst betreffende de huidige levertijd kunt u contact opnemen met onze helpdesk via +32 (0) 38080307.

Wij zijn u graag van dienst!