Ballon met foto - GeslaagdBallon met foto - GeslaagdBallon met foto - GeslaagdBallon met foto - GeslaagdBallon met foto - GeslaagdBallon met foto - GeslaagdBallon met foto - GeslaagdBallon met foto - Geslaagd
Ballon met foto - GeslaagdBallon met foto - GeslaagdBallon met foto - GeslaagdBallon met foto - GeslaagdBallon met foto - GeslaagdBallon met foto - GeslaagdBallon met foto - GeslaagdBallon met foto - Geslaagd

Ballon met foto - Geslaagd

€ 22,95
excl. 4,95 verzendkosten
Staffelkorting?

Uitverkocht

Nu besteld, is voor Kerst in huis!
  • Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
  • Gegarandeerd van de beste kwaliteit
  • Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Met liefde handgemaakt voor jou.
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen.
Gegarandeerd de beste kwaliteit.
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart.

Meer informatie over de ballon met foto:
Kleur: Mat witte voorkant met zilverkleurige achterkant
Vorm: rond
Doorsnede: 55 cm
Extra: gevuld met helium (ballonium)

Feliciteer iemand die geslaagd is met een persoonlijke ballon met foto!

Ken jij iemand die geslaagd is voor zijn examen, rijbewijs, (zwem)diploma of iets anders? Zo'n geweldige prestatie moet natuurlijk gevierd worden! Feliciteer diegene dan op een originele manier door een unieke helium ballon te versturen. Laat de ballon bedrukken met je eigen foto en tekst en je verrast de geslaagde met een écht uniek en feestelijk cadeau!

Kies je foto en maak je ontwerp af met een van onze speciale designs. Zo creëer jij in een handomdraai een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid! De ballon is gevuld met ballonium en blijft zeker 7 dagen in de lucht zweven. Het geven ervan is al helemaal een feestje: de ballon vliegt namelijk bij het openen meteen uit de doos! Laat de helium ballon ook direct bij de ontvanger thuis bezorgen met je persoonlijke boodschap op het gratis cadeaukaartje.

Nu een offerte voor een Ballon met foto - Geslaagd ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

0111 - 71 24 66

Liever een prijs via e-mail?

Dit cadeau is tijdelijk niet meer leverbaar. Wij doen er alles aan het cadeau zo spoedig mogelijk weer in voorraad te hebben.

Indien u meer informatie wenst betreffende de huidige levertijd kunt u contact opnemen met onze helpdesk via +32 (0) 38080307.

Wij zijn u graag van dienst!