Ballon met foto - BeterschapBallon met foto - BeterschapBallon met foto - BeterschapBallon met foto - BeterschapBallon met foto - BeterschapBallon met foto - BeterschapBallon met foto - BeterschapBallon met foto - Beterschap
Ballon met foto - BeterschapBallon met foto - BeterschapBallon met foto - BeterschapBallon met foto - BeterschapBallon met foto - BeterschapBallon met foto - BeterschapBallon met foto - BeterschapBallon met foto - Beterschap

Ballon met foto - Beterschap

€ 22,95
excl. 4,95 verzendkosten
Staffelkorting?

Nu besteld, is voor Kerst in huis!
  • Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
  • Gegarandeerd van de beste kwaliteit
  • Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Met liefde handgemaakt voor jou.
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen.
Gegarandeerd de beste kwaliteit.
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart.

Meer informatie over de beterschap ballon:
Kleur: Mat witte voorkant met zilverkleurige achterkant
Vorm: rond
Doorsnede: 55 cm
Extra: gevuld met helium (ballonium)

Laat een helium ballon versturen om iemand op unieke wijze beterschap te wensen!

Wil jij de zieke op een bijzondere manier laten weten dat je aan hem of haar denkt? Laat dan een helium ballon versturen met een beterschapswens! Met een van de vele leuke designs en je eigen foto of naam creëer je in een handomdraai een speciale verrassing. Met zo'n unieke persoonlijke ballon vrolijk jij de zieke zeker weten op!

De ballon is gevuld met ballonium en blijft ongeveer 7 dagen in de lucht zweven. Het geven ervan wordt helemaal een feestje met onze speciale cadeauverpakking: de ballon vliegt bij het openen namelijk meteen uit de doos! Kun je niet zelf op ziekenbezoek gaan? Je kunt ook een ballon versturen direct naar de ontvanger en je persoonlijke boodschap op het gratis cadeaukaartje zetten!

Nu een offerte voor een Ballon met foto - Beterschap ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

0111 - 71 24 66

Liever een prijs via e-mail?

Dit cadeau is tijdelijk niet meer leverbaar. Wij doen er alles aan het cadeau zo spoedig mogelijk weer in voorraad te hebben.

Indien u meer informatie wenst betreffende de huidige levertijd kunt u contact opnemen met onze helpdesk via +32 (0) 38080307.

Wij zijn u graag van dienst!