Ballon met foto - Welkom ThuisBallon met foto - Welkom ThuisBallon met foto - Welkom ThuisBallon met foto - Welkom ThuisBallon met foto - Welkom ThuisBallon met foto - Welkom ThuisBallon met foto - Welkom ThuisBallon met foto - Welkom Thuis
Ballon met foto - Welkom ThuisBallon met foto - Welkom ThuisBallon met foto - Welkom ThuisBallon met foto - Welkom ThuisBallon met foto - Welkom ThuisBallon met foto - Welkom ThuisBallon met foto - Welkom ThuisBallon met foto - Welkom Thuis

Ballon met foto - Welkom Thuis

€ 22,95
excl. 4,95 verzendkosten
Staffelkorting?

Nu besteld, is voor Kerst in huis!
  • Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
  • Gegarandeerd van de beste kwaliteit
  • Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Met liefde handgemaakt voor jou.
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen.
Gegarandeerd de beste kwaliteit.
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart.

Meer informatie over de Welkom thuis ballon:
Kleur: Mat witte voorkant met zilverkleurige achterkant
Vorm: rond
Doorsnede: 55 cm
Extra: gevuld met helium (ballonium)

Laat een persoonlijke ballon versturen en wens iemand op een speciale manier welkom thuis!

Ken jij iemand die na een (lange) tijd weer terug thuis komt? Laat dan een ballon versturen met een uniek 'Welkom Thuis' design erop! Je kunt de ballon nog specialer maken met een eigen foto en naam erop. Met zo'n gave helium ballon bezorg jij die persoon zeker weten een geweldige verrassing bij thuiskomst!

De ballon is gevuld met ballonium en blijft ongeveer 7 dagen in de lucht zweven. Het geven ervan wordt helemaal een feestje met onze speciale cadeauverpakking: de ballon vliegt bij het openen namelijk meteen uit de doos! Kun je de ballon niet zelf cadeau geven? Je kunt ook een ballon versturen direct naar de ontvanger en je persoonlijke boodschap op het gratis cadeaukaartje zetten!

Nu een offerte voor een Ballon met foto - Welkom Thuis ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

0111 - 71 24 66

Liever een prijs via e-mail?

Dit cadeau is tijdelijk niet meer leverbaar. Wij doen er alles aan het cadeau zo spoedig mogelijk weer in voorraad te hebben.

Indien u meer informatie wenst betreffende de huidige levertijd kunt u contact opnemen met onze helpdesk via +32 (0) 38080307.

Wij zijn u graag van dienst!