Ballon met foto - ValentijnBallon met foto - ValentijnBallon met foto - ValentijnBallon met foto - ValentijnBallon met foto - ValentijnBallon met foto - Valentijn
Ballon met foto - ValentijnBallon met foto - ValentijnBallon met foto - ValentijnBallon met foto - ValentijnBallon met foto - ValentijnBallon met foto - Valentijn

Ballon met foto - Valentijn

€ 22,95
excl. 4,95 verzendkosten
Staffelkorting?

Nu besteld, is voor Kerst in huis!
  • Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
  • Gegarandeerd van de beste kwaliteit
  • Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Met liefde handgemaakt voor jou.
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen.
Gegarandeerd de beste kwaliteit.
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart.

Meer informatie over de Valentijn ballon met foto:
Kleur: Mat witte voorkant met zilverkleurige achterkant
Vorm: rond
Doorsnede: 55 cm
Extra: gevuld met helium (ballonium)

Laat een persoonlijke Valentijn ballon versturen en verras je lieverd op Valentijnsdag!

Een Valentijn ballon voor Valentijnsdag versturen is een hele originele verrassing voor jouw geliefde. Trakteer jouw Valentijn op een écht unieke en romantisch cadeau. Je kunt de valentijnsballon namelijk opmaken met een eigen foto en tekst. Maak de fotoballon helemaal af met de speciale liefdesdesigns! Zo creëer jij in een handomdraai een persoonlijk cadeau voor jouw (geheime) liefde!

De valentijn ballon is gevuld met ballonium en blijft zeker 7 dagen in de lucht zweven. Zo kan jouw vriend of vriendin nog lange tijd genieten van deze leuke fotoballon. Je kunt de ballon meteen naar je Valentijn versturen met je persoonlijke boodschap op een gratis cadeaukaartje of gewoon lekker anoniem! Het openen van de cadeauverpakking is al een feest op zich want de fotoballon komt meteen de doos uit.

Nu een offerte voor een Ballon met foto - Valentijn ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

0111 - 71 24 66

Liever een prijs via e-mail?

Dit cadeau is tijdelijk niet meer leverbaar. Wij doen er alles aan het cadeau zo spoedig mogelijk weer in voorraad te hebben.

Indien u meer informatie wenst betreffende de huidige levertijd kunt u contact opnemen met onze helpdesk via +32 (0) 38080307.

Wij zijn u graag van dienst!