Ballon met foto - HuwelijkBallon met foto - HuwelijkBallon met foto - HuwelijkBallon met foto - HuwelijkBallon met foto - HuwelijkBallon met foto - HuwelijkBallon met foto - Huwelijk
Ballon met foto - HuwelijkBallon met foto - HuwelijkBallon met foto - HuwelijkBallon met foto - HuwelijkBallon met foto - HuwelijkBallon met foto - HuwelijkBallon met foto - Huwelijk

Ballon met foto - Huwelijk

€ 22,95
excl. 4,95 verzendkosten
Staffelkorting?

Nu besteld, is voor Kerst in huis!
  • Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
  • Gegarandeerd van de beste kwaliteit
  • Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Met liefde handgemaakt voor jou.
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen.
Gegarandeerd de beste kwaliteit.
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart.

Meer informatie over de ballon met foto:
Kleur: Mat witte voorkant met zilverkleurige achterkant
Vorm: rond
Doorsnede: 55 cm
Extra: gevuld met helium (ballonium)

Laat een persoonlijke ballon versturen en verras het bruidspaar op originele wijze!

Is er iemand getrouwd of viert een bruidspaar hun jubileum? Dan is een ballon versturen met je eigen foto de perfecte manier om de bruid en bruidegom te verrassen! Kies een mooie foto en maak je ontwerp helemaal af met een van onze speciale designs. Zo creëer jij in een handomdraai een écht unieke en feestelijke verrassing voor het gelukkige paar!

De ballon is gevuld met ballonium en blijft ongeveer 7 dagen in de lucht zweven. Het geven ervan wordt helemaal een feestje met onze speciale cadeauverpakking: de ballon vliegt bij het openen namelijk meteen uit de doos! Kun je zelf niet op het feest aanwezig zijn? Je kunt ook een ballon versturen direct naar het bruidspaar en je persoonlijke boodschap op het gratis cadeaukaartje zetten!

Nu een offerte voor een Ballon met foto - Huwelijk ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

0111 - 71 24 66

Liever een prijs via e-mail?

Dit cadeau is tijdelijk niet meer leverbaar. Wij doen er alles aan het cadeau zo spoedig mogelijk weer in voorraad te hebben.

Indien u meer informatie wenst betreffende de huidige levertijd kunt u contact opnemen met onze helpdesk via +32 (0) 38080307.

Wij zijn u graag van dienst!