Wat onze klanten zeggen
Bekijk alle 13079 beoordelingen (gemiddeld 9,2/10)
LieveGeplaatst op 14-05-16

Leuke site met leuke ideeën

10 van 10
ChristopheGeplaatst op 14-05-16

De afspraak rond de levering wordt nageleefd en het product wordt ook goed afgeleverd.

10 van 10
BobGeplaatst op 14-05-16

Perfecte service

9 van 10
Evelyn Geplaatst op 14-05-16

snelle service perfecte kwaliteit duidelijke site goede prijs / kwaliteit

10 van 10
thierryGeplaatst op 14-05-16

Zeer goede service en kwaliteit

10 van 10
SaraGeplaatst op 14-05-16

mooie artikelen

8 van 10
ChristelGeplaatst op 14-05-16

schitterend persoonlijk geschenk

10 van 10
diegoGeplaatst op 14-05-16

een echte aanrader en snelle service

9 van 10
AngeloGeplaatst op 14-05-16

Alles perfect in orde. Super snelle levering.

10 van 10
RitaGeplaatst op 14-05-16

Leuke producten en snelle service

8 van 10
CHRISGeplaatst op 14-05-16

JA SNEL GELEVERD EN MOOI RESULTAAT

10 van 10
anitaGeplaatst op 14-05-16

Perfecte service en mooie producten

10 van 10

Stickers maken

De mooiste stickers maken

Stickers zijn handig om iets te labelen. Je kunt ze vaak overal opplakken en is in vele verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Ze kunnen functioneel gebruikt worden door een merk of productinformatie te tonen, maar ook als versiering.

Kinderen gebruiken stickers vooral om te knutselen of krijgen ze als beloning om ze iets te leren. Daarnaast worden stickers tegenwoordig ook gebruikt om een vuilcontainer of een laptop op te vrolijken.

Maar je kunt stickers ook gebruiken om een deur te versieren. Een deursticker is ook nog super handig, zo weet je meteen wat er zich achter de deur bevindt. Met een leuke afbeelding erop maak je de deursticker nog specialer! Denk er ook eens aan om een sticker op de deur van het toilet of de badkamer te plakken. Nu hoeft niemand meer te vragen waar het toilet zit. Ideaal als je logees of visite krijgt.

Een sticker kun je ook uitstekend gebruiken bij een geboorte. Plak een leuke sticker op het raam als er een kindje geboren is. Je kunt de geboortesticker ontwerpen en daarbij ook nog een leuke afbeelding kiezen. Zo laat je iedereen op een originele manier weten dat er een kindje geboren is.

Of gebruik een sticker als er iemand jarig is, erg leuk voor een kinderverjaardag, maar zeker ook als iemand 50 jaar wordt. Een naam sticker op het raam is dan een leuke manier om de jarige te verrassen.

De stickers zijn eenvoudig te verwijderen en dus ideaal voor op een kinderkamer. Wanneer je kind zijn of haar sticker niet meer leuk vindt kun je hem er eenvoudig afhalen. Naast een kinderkamer kun je ook bijvoorbeeld de muur op zolder of van de speelkamer versieren met een unieke sticker!

Jij bepaalt zelf hoe de sticker er precies uit komt te zien. Zo kun je kiezen uit diverse lettertypes en kleuren. Zo maak je de sticker helemaal naar eigen zin. De stickers worden geleverd met plakinstructies, waardoor je de sticker gemakkelijk op kunt plakken.

De stickers kun je eenvoudig op een muur, raam of deur plakken. Je kan de stickers laten ontwerpen om ze aan de buitenkant of de binnenkant van een raam te plakken.

Maak snel van een naam, tekst of spreuk de leukste en origineelste sticker cadeau en vrolijk elke deur, muur of kamer op!