Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 19231 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
E C J op 17-10-16

"Ik vind het perfect geregeld ziet er mooi uit. Misschien iets meer keus voor kinderen. "

10 van 10
Martineop 02-10-16

"Niks ik heb tot nu toe altijd nog een goede kwaliteit enzo gehad ga zo door "

10 van 10
Ingeop 02-10-16

"Bij deze bestelling heb ik werkelijk geen aandachtspunten. Het nodigt mij zeker uit een volgende keer.."

10 van 10

Stickers maken

Stickers zijn heel leuk om mee te knutselen. Ze zijn makkelijk in gebruik en maken van een geheel snel iets vrolijks. Daarnaast worden stickers ook gebruikt om dingen gemakkelijk te herkennen of te personaliseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een laptop, kinderwagen, emmer of kamer. Bij YourSurprise kan je je eigen stickers maken. Dit gaat heel gemakkelijk en snel in de editor. Kies een een ontwerp, voeg hier tekst aan toe, kies je favoriete kleur en tenslotte het lettertype dat je het leukste vindt. Stickers maken is nu net zo leuk als ermee knutselen!

Muursticker

Ben je op zoek naar een leuke manier om een (kinder)kamer te decoreren? Met een muursticker maak je heel gemakkelijk en snel van elke kamer iets gezelligs. Kies een leuk design in de editor en kies je favoriete kleur. Nu hoef je alleen nog maar jouw tekst of naam toe te voegen. De muurstickers kunnen op verschillende soorten ondergrond geplakt worden. Ben je op een sticker uitgekeken en is het tijd voor een nieuwe? De stickers zijn heel gemakkelijk zonder plakresten weer van de muur te verwijderen.

Deursticker

Als kinderen een eigen slaapkamer krijgen dan zijn ze daar natuurlijk super trots op. Ze willen helpen met de inrichting en hun favoriete kleur komt overal terug. Naast verven en behangen kan een kamer ook heel gemakkelijk opgevrolijkt worden met een deursticker! De stickers zijn heel gemakkelijk te ontwerpen met een design, kleur en naam in de editor. Deze stickers kan je aan de buitenkant van de deur hangen om iedereen te laten weten van wie de kamer is. Wie liever zo’n leuke sticker zelf altijd wil zien kan deze natuurlijk ook gewoon lekker aan de binnenkant hangen!

Geboortesticker

Ben jij of iemand die je kent net vader of moeder geworden? Dit mag iedereen natuurlijk weten! Met een mooie geboortesticker op het raam weet iedereen meteen het blije nieuws. Deze stickers kunnen natuurlijk ook heel goed gebruikt worden om een babykamer mee op te vrolijken. Je kan heel gemakkelijk zelf een unieke geboorte sticker ontwerpen. Naast blauw en roze kan je kiezen uit nog heel veel andere vrolijke kleuren!
+ Lees meer...