Wat onze klanten zeggen
9,2
Bekijk alle 16743 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Melissaop 25-07-16

"Leuke site overzichtelijk snel en goede service "

10 van 10
nellaop 25-07-16

"gemakkelijke handleiding om boekje samen te stellen; snelle bezorging "

9 van 10
Martinop 25-07-16

"Leuke en originele producten die je zelf persoonlijk kan maken met tekst en foto's. En ook nog eens .."

10 van 10
Spiegel als cadeau?

Spiegel met foto

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land? Een spiegel is een dagelijks bekeken iets. Een spiegel nog leuker maken? Geef dan een spiegel met foto cadeau!

Een spiegel met als middelpunt jouw gegraveerde foto gegraveerd is een uniek cadeau. Doordat jouw foto op de spiegel komt krijg je een speciaal effect en valt hij zeker op! De spiegel is in meerdere vormen verkrijgbaar en kan met een handig ophangsysteem geleverd worden om hem meteen op te hangen.

Of neem de bedrukte spiegel waarbij je kunt kiezen uit diverse leuke kaders voor rond de foto. Je kunt jouw ontwerp zo op de spiegel laten bedrukken dat je hem nog gewoon kunt gebruiken.

+ Lees meer...
Met een spiegel met foto geef je zeker het leukste cadeau! Een spiegel vult iedere lege ruimte mooi op en is een echte blikvanger. Een spiegel is ook een origineel cadeau voor een jubileum, geboorte of als huwelijkscadeau!

We hebben ook gegraveerde spiegeltjes in een compact pocket formaat. Deze make-up spiegels zijn een uniek cadeau voor een dame en passen in elke handtas. Een echte must have voor een vrouw.

Zoek jouw leukste, mooiste of meest bijzondere foto op en laat een spiegel bedrukken of graven. Met jouw persoonlijke boodschap op het gratis cadeaukaartje maak je het cadeau helemaal af.
+ Lees meer...