Liefdes beer met naam

€ 34,95

+3,95 verzendkosten

Op voorraad,

Nu besteld, is voor Kerst in huis!
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd van de beste kwaliteit
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Omschrijving

Geef een superschattige liefdes beer met naam geborduurd cadeau!

Ben jij op zoek naar een lief en romantisch cadeau? Dan is deze liefdes beer echt het perfecte cadeau! Je kunt namelijk jullie namen op de voetjes van de knuffelbeer laten borduren. Zo creëer je een uniek en persoonlijk cadeau. Dat is pas een echt originele verrassing voor jouw vriend of vriendin! Deze knuffelbeer is niet alleen leuk om mee te kroelen, maar ook een mooie herinnering aan jullie vriendschap of relatie!

De liefdesbeer met naam is gemaakt van polyester en heeft afritsbare voetjes. Achter de voetjes zou je eventueel ook nog een kleine verrassing voor je geliefde kunnen stoppen. De knuffelbeer met naam heeft zittend een afmeting van ongeveer 30cm. Je kunt de liefdes beer ook direct naar de ontvanger sturen. Met een persoonlijke boodschap op het gratis cadeaukaartje maak je het cadeau nog persoonlijker. De knuffel heeft een keurmerk van veilig speelgoed en is daardoor ook super veilig voor de allerkleinsten!
Productinfo
Meer informatie over de liefdes beer:
Materiaal: polyester
Afmeting beer: ± 30 x 30 x 23 cm (hxbxd)
Afmeting afritsbare voetjes: 10 x 9 cm (hxb)
Wasvoorschriften: met de hand wassen; niet geschikt voor de droger
Voldoet aan het keurmerk voor veilig speelgoed.

Extra: Beide namen worden even groot op de pootjes geborduurd. De grootte van de langste naam wordt dan voor beide namen gehanteerd.
+ Lees verder