Schoolspullen

Wat onze klanten zeggen
Bekijk alle 12994 beoordelingen (gemiddeld 9,2/10)
THEO MACHTELYNCK..Geplaatst op 10-05-16

Heel tevreden van service en bestelde artikelen

10 van 10
EvelyneGeplaatst op 10-05-16

Ik vind het een makkelijke site waarop je alles makkelijk vind.

10 van 10
PhiliepGeplaatst op 10-05-16

toffe ideeën, vlotte bestelling

8 van 10
StephanieGeplaatst op 10-05-16

Zeker

9 van 10
tomGeplaatst op 10-05-16

Zeer snelle levering

9 van 10
MariaGeplaatst op 10-05-16

Het gevraagde was netjes zoals het hoort en de levering was snel en correct

10 van 10
irisGeplaatst op 10-05-16

geen enkel minpuntje gevonden

10 van 10
LiesbethGeplaatst op 10-05-16

Ik ben wel blij met her resultaat.

8 van 10
Lieven en ..Geplaatst op 10-05-16

Origineel

9 van 10
stephenGeplaatst op 10-05-16

Snelle verzending Veel producten aangeboden

10 van 10
KoenGeplaatst op 10-05-16

Omdat het goede service is

10 van 10
ChristineGeplaatst op 10-05-16

Zoals op afbeelding!

9 van 10

Schoolspullen

Unieke schoolspullen met naam

Aan het eind van het schooljaar denk je alweer aan het volgende schooljaar! Niet aan welke leerkrachten dan zullen lesgeven en ook niet aan het lesrooster. Wel aan nieuwe schoolspullen kopen of welke schoolspullen je cadeau wilt geven!

Bij YourSurprise kun je unieke schoolspullen kopen, want ze zijn allemaal te personaliseren met foto, naam, tekst en hippe designs. Voor jonge leerlingen heel handig en voor oudere leerlingen origineel. Jonge kinderen herkennen hun spullen aan de foto en hun eigen naam. Oudere leerlingen uiten met onze schoolspullen hun eigen stijl.

Met onze persoonlijke schoolspullen is elke schooldag geslaagd! Zeker de eerste schooldag op een nieuwe school en in een nieuwe klas is spannend. Maar met de gepersonaliseerde schoolspullen van YourSurprise voel je je meer op je gemak! Met onze schoolspullen geef je het allerleukste school cadeau!

Cadeautips schoolspullen

Met de schoolspullen van YourSurprise kies je voor echt unieke cadeaus met een eigen stijl! Op onze site kun je een persoonlijke agenda maken met eigen foto’s en tekst. Een foto agenda met een grappige foto, mooie foto, leuke foto, het kan allemaal!

Van de schoolspullen van YourSurprise kunnen scholieren een heel jaar lang genieten en nog wel langer! Zoals de schooltas, broodtrommel en etui. Maar scholieren hebben nog meer schoolspullen nodig! Zoals een schoolbeker, maar heb je al eens gedacht aan een bidon of drinkfles?

YourSurprise heeft een supersterke aluminium bidon met naam. Een bidon bedrukken voor school is superhandig! Voor basisschoolleerlingen is het gemakkelijk om een school cadeau met naam te krijgen. De kans op verwisselen van schoolspullen is klein met een drinkbeker met naam van YourSurprise of een gymtas met naam!

Tip: Schooltassen

Een schooltas moet stevig zijn en groot genoeg voor alle schoolspullen. Natuurlijk moet de schooltas ook leuk zijn! Dan maak je met de schooltassen van YourSurprise de juiste keus! We hebben grote schooltassen, maar ook medium en klein. Kies voor een scholier van de middelbare school een stevige, grote tas als cadeau. Een kleinere, handzame tas geef je cadeau aan een basisschool leerling. YourSurprise heeft een breed aanbod tassen online: superhandige rugtas of gymtas, mooie schoudertas en handzame kindertas. Je maakt je gekozen schooltas helemaal gaaf met eigen tekst en foto. Een origineel cadeau om goed voor de dag te komen op de eerste schooldag!

Tip: Broodtrommel

Je smakelijk belegde boterhammen moeten een paar uur lang vers blijven! Daarvoor heeft YourSurprise de broodtrommel met naam als oplossing. De lunch smaakt extra lekker door deze handige lunchbox met eigen ontwerp! We hebben verschillende broodtrommels voor alle leeftijden. De lunchbox met kliksluiting is een ideaal cadeau voor de middelbare scholier. Welke broodtrommel je ook als cadeau kiest: het brood uit deze persoonlijke broodtrommel smaakt vast nog veel beter! De beste en mooiste broodtrommels om een heel schooljaar heerlijk te lunchen koop je bij YourSurprise!

Tip: Etui

In je etui berg je alle kleine schoolspullen op. Je potloden, pennen, kleurpotloden, stiften, maar ook je gum, puntenslijper en liniaal. Best nog veel! Gelukkig past het allemaal prima in het unieke etui van YourSurprise. Bovendien kun je bij ons ook een gevuld etui kopen, daar zit alles al in! Perfect als cadeau voor alle leeftijden. Jonge kinderen kunnen met deze gepersonaliseerde tekenset heerlijk knutselen en kleuren. Middelbare scholieren zijn meteen voorzien van alle noodzakelijke schrijfwaren en tekenaccessoires. Een ideaal cadeau om de overgang naar de middelbare school gemakkelijker te maken.