Schouwen Duiveland - AuxerroisSchouwen Duiveland - AuxerroisSchouwen Duiveland - AuxerroisSchouwen Duiveland - AuxerroisSchouwen Duiveland - Auxerrois
Schouwen Duiveland - AuxerroisSchouwen Duiveland - AuxerroisSchouwen Duiveland - AuxerroisSchouwen Duiveland - AuxerroisSchouwen Duiveland - Auxerrois

Schouwen Duiveland - Auxerrois

€ 17,95
excl. 4,95 verzendkosten
Staffelkorting?

Nu besteld, is voor Kerst in huis!
  • Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
  • Gegarandeerd van de beste kwaliteit
  • Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Met liefde handgemaakt voor jou.
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen.
Gegarandeerd de beste kwaliteit.
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart.

Meer informatie over deze wijn:
Land: Nederland
Wijnsoort: wit, 100% Auxerrois
Karakter: De Auxerrois druif is een variant van de Pinot. Een frisse en extractrijke wijn met een laag zuurgehalte van Nederlandse (Zeeuwse) bodem. Een heerlijke frisse wijn bij vers gebakken zeetong, met (plat)vis en schaaldieren

In 2001 ziet in een van Nederlands mooiste ringdorpen Dreischor, Wijnhoeve De Kleine Schorre het Zeeuwse licht. In eendrachtige samenwerking met het gerenommeerde Luxemburgse wijnhuis Cep d’Or, zijn er nu (2011) meer dan 30.000 wijnstokken gepland op de, met zijn 8 hectare grootste wijngaard van Nederland.
Het assortiment kent als basis klassieke druivensoorten uit de Elzas. Het feit dat de KLM in 2009 een Pinot Blanc van De Kleine Schorre selecteerde voor haar verwende businessclass-passagiers, vormt een duidelijk bewijs van het streven naar kwaliteit.

Geef een fles Schouwen-Duiveland Auxerrois met eigen etiket cadeau!

✔ Heerlijke fles wijn cadeau met eigen of het originele etiket!
✔ Vanaf 1 stuk leverbaar binnen 1 werkdag
✔ Persoonlijk wijnetiket met eigen foto, logo en/of tekst
✔ Snel en gemakkelijk samen te stellen met onze wijnetiket editor
✔ HD fotokwaliteit en full colour bedrukking

Verras iemand met een heerlijke fles wijn met of zonder persoonlijk etiket! Kies uit ons grote assortiment kwaliteitswijnen en ontwerp eenvoudig je eigen wijnetiket met je mooiste foto, logo en/of tekst.

Dit unieke wijn cadeau wordt in een mooie cadeauverpakking geleverd of kies voor een (luxe) houten kist. Maak het cadeau extra persoonlijk met een gratis cadeaukaart. Bestel direct dit unieke cadeau!

Nu een offerte voor een Schouwen Duiveland - Auxerrois ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

0111 - 71 24 66

Liever een prijs via e-mail?

Dit cadeau is tijdelijk niet meer leverbaar. Wij doen er alles aan het cadeau zo spoedig mogelijk weer in voorraad te hebben.

Indien u meer informatie wenst betreffende de huidige levertijd kunt u contact opnemen met onze helpdesk via +32 (0) 38080307.

Wij zijn u graag van dienst!