Macallan Fine Oak 10 Years

€ 74,95

+4.95 verzendkosten

Staffelkorting?

Op voorraad,

Nu besteld, is voor Kerst in huis!
Aflevering op datum en adres naar keuze
In cadeauverpakking + gratis cadeaukaartje
100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug
Omschrijving

Geef een heerlijke fles Macallan Fine Oak 10 Years whisky met persoonlijke kist cadeau!

Whisky’s zijn er in vele soorten, van jong tot oud en van Iers tot Schots. Maar geen één is er zo bijzonder als een fles die gepersonaliseerd is met een kist met jouw naam of tekst. Een zeer persoonlijk cadeau voor de echte whisky liefhebber!

De whisky’s zijn per stuk te bestellen, wel zo handig! Standaard wordt de fles verstuurd in een cadeaudoos met cadeaukaartje, maar uiteraard kun je ook kiezen voor een bedrukte houten kist. Er wordt wel gezegd dat whisky de meest geliefde gedistilleerde drank ter wereld is. Een ding is duidelijk, met een persoonlijke kist van jouw hand is dit zeer zeker het geval!
Productinfo
Meer informatie over deze whisky:
Naam: Macallan Fine Oak 10 Years
Inhoud: 700 ml.
Land: Schotland
Alcoholpercentage: 40%

Karakter
Een veelzijdige, zachte whisky.

Herkomst
In 1824 was The Macallan één van de eerste whiskydistilleerderijen in Schotland die een officiele vergunning kreeg. Sinds de negentiende eeuw is de oude distilleerderij bijna hetzelfde gebleven en staat hij nog steeds op dezelfde prachtige locatie. De Macallan distilleerderij staat vrij hoog boven de noordelijke oever van de rivier de Spey ten noorden van Aberlour. In 1966 werd er een compleet nieuwe distilleerderij naast de oude gebouwd.
+ Lees verder