Bierpakket met gegraveerd glas - Duvel Moortgat

€ 29,95

+4,95 verzendkosten

Op voorraad,

Nu besteld, is voor Kerst in huis!
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd van de beste kwaliteit
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Omschrijving

Het bierpakket met gegraveerd glas is het perfecte cadeau voor de echte bierliefhebber!

Wanneer je op zoek bent naar een persoonlijk cadeau met een luxe uitstraling is het bierpakket met glas precies wat je zoekt! De prachtige houten kist is gevuld met een grote fles Duvel Moortgat en een mooi bierglas. Een heerlijk speciaalbiertje met prachtig bierglas van het merk Royal Leerdam. Maar het bijzondere van dit bierpakket met glas is dat je het bierglas kunt laten graveren met een prachtig design en een naam. Zo heb jij in een handomdraai een persoonlijk cadeau voor vrienden, familie of een zakenrelatie. Een unieke verrassing voor iedere bierliefhebber!

Het bierglas is 20 cm hoog en heeft een inhoud van 49 cl. En omdat het glas vaatwasserbestendig is kan jouw vriend, familielid of collega nog jaren genieten van zijn of haar eigen persoonlijke bierglas. Kies een van de speciale designs en voeg de naam aan het ontwerp toe. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw creatie met liefde in de glazen wordt gegraveerd. Een cadeau om op te proosten!
Productinfo
Meer informatie over het bierpakket met gegraveerd glas:
Inhoud: fles Duvel Moortgat en gegraveerd bierglas
Merk bierglas: Royal Leerdam
Type: Munique
Gravure: wit, het eindresultaat wijkt dus af van de voorbeeldafbeelding

Duvel Moortgat
Inhoud: 75 cl
Alcoholpercentage: 8.5%
Land: België
Karakter: Duvel Moortgat is een Belgisch blond speciaalbier, gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten. Fris en toch rijk, fors en toch ingetogen. Bevat gerstemout.

+ Lees verder