Doodles - Chocolade Hart - 200gram

€ 14,95

+2,95 verzendkosten

Op voorraad,

Nu besteld, is voor Kerst in huis!
Alle 2 soorten
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd van de beste kwaliteit
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Omschrijving

Verras iemand met een verrukkelijk Doodles chocolade hart met naam en foto!

Ben je op zoek naar een lekker cadeau waarmee je bij iemand een glimlach op zijn gezicht tovert? Verras dan iemand met deze heerlijke chocolade harten met de grappige Doodles vriendjes. De Doodles designs zijn speciaal voor YourSurprise ontwikkeld. Met zo'n romantisch, lekker en bijzonder chocolade hart maak je zeker indruk!

Je kunt het Doodles chocolade hart in de smaken melk, puur en wit bestellen en kiezen uit 2 groottes. Kies in de handige foto-editor eerst je smaak en daarna een van de speciale designs met o.a. Mister Frog, Miss en Mister Bear, Miss Giraf en nog veel meer Doodles vriendjes. In een handomdraai heb jij een heerlijk chocolade hart ontworpen!
Productinfo
Meer informatie over het Doodles chocolade hart:
Smaak chocolade: melk, puur of wit
Afmetingen: 13x13 cm
Gewicht: ±200 gram
Extra: opdruk altijd op een toplaag van witte chocolade

Let op: Wanneer de buitentemperatuur boven de 25 graden komt kunnen wij de kwaliteit van de chocolade niet meer waarborgen. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Meer informatie Callebaut Chocolade:
Onze chocolade is gemaakt van ambachtelijke, Belgische Callebaut chocolade. Deze staat bekend om zijn intense smaak en zeer goede kwaliteit. Alle chocolade wordt vers gemaakt en dezelfde dag verzonden. Alle chocolade is na ontvangst 1 jaar houdbaar mits koel en donker bewaard bij 14-18 °C.

Eerlijke chocolade: QPP keurmerk
Deze chocolade wordt gemaakt van bonen afkomstig van boeren die meewerken aan het Quality Partner Program van Callebaut. Dit programma zorgt voor betere werk- en leefomstandigheden voor de deelnemende cacaoboeren uit derdewereldlanden. Zo kun je met een gerust hart genieten van de heerlijkste chocolade!

+ Lees verder