Doodles ballon met fotoDoodles ballon met fotoDoodles ballon met fotoDoodles ballon met fotoDoodles ballon met fotoDoodles ballon met foto
Doodles ballon met fotoDoodles ballon met fotoDoodles ballon met fotoDoodles ballon met fotoDoodles ballon met fotoDoodles ballon met foto

Doodles ballon met foto

€ 23,95
excl. 4,95 verzendkosten
Staffelkorting?

Uitverkocht

Nu besteld, is voor Kerst in huis!
  • Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
  • Gegarandeerd van de beste kwaliteit
  • Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Met liefde handgemaakt voor jou.
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen.
Gegarandeerd de beste kwaliteit.
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart.

Meer informatie over de Doodles ballon:
Kleur: Mat witte voorkant met zilverkleurige achterkant
Vorm: rond
Doorsnede: 55 cm
Extra: gevuld met helium (ballonium)

Laat een superleuke Doodles ballon versturen met een eigen foto of tekst!

Wanneer jij op zoek bent naar een originele manier om iemand te feliciteren met een verjaardag, geboorte of huwelijk dan is een fotoballon de oplossing! Zeker als je de ballon laat bedrukken met de vrolijke designs van Doodles en zijn vriendjes. De designs met Sidney beer, Deedee muis en T.J. Frog zijn exclusief voor YourSurprise ontwikkeld! Met zo'n unieke ballon zorg jij zeker weten voor een feestelijke verrassing bij elke gelegenheid!

De Doodles ballon is gevuld met ballonium en blijft zeker 7 dagen in de lucht zweven. De fotoballon wordt geleverd in een speciale cadeauverpakking en vliegt bij het openen uit de doos. Zo is een ballon geven al vanzelf een feestje! Je kunt de Doodles ballon ook meteen naar de ontvanger versturen. Met jouw persoonlijk bericht op het gratis cadeaukaartje kun je iemand zo toch een hele leuke verrassing bezorgen!

Nu een offerte voor een Doodles ballon met foto ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

0111 - 71 24 66

Liever een prijs via e-mail?

Dit cadeau is tijdelijk niet meer leverbaar. Wij doen er alles aan het cadeau zo spoedig mogelijk weer in voorraad te hebben.

Indien u meer informatie wenst betreffende de huidige levertijd kunt u contact opnemen met onze helpdesk via +32 (0) 38080307.

Wij zijn u graag van dienst!