Chocobox - Zeg het met Milka! - Kerst - 110 gramChocobox - Zeg het met Milka! - Kerst - 110 gramChocobox - Zeg het met Milka! - Kerst - 110 gramChocobox - Zeg het met Milka! - Kerst - 110 gramChocobox - Zeg het met Milka! - Kerst - 110 gram
Chocobox - Zeg het met Milka! - Kerst - 110 gramChocobox - Zeg het met Milka! - Kerst - 110 gramChocobox - Zeg het met Milka! - Kerst - 110 gramChocobox - Zeg het met Milka! - Kerst - 110 gramChocobox - Zeg het met Milka! - Kerst - 110 gram

Milka Giftbox - Kerst

van 12.95
€ 9,95 excl. 2,95 verzendkosten

-23%

Staffelkorting?

Nu besteld, is voor Kerst in huis!
  • Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
  • Gegarandeerd van de beste kwaliteit
  • Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Met liefde handgemaakt voor jou.
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen.
Gegarandeerd de beste kwaliteit.
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart.

Meer informatie over de Zeg het met Milka! Kerst chocobox:
Chocolade: hartvormige chocolade pralines
Vulling: hazelnoot-nougat crème vulling
Gewicht: 110 gram
Afmetingen: 19,5 x 14,3 x 2 cm

Let op: Wanneer de buitentemperatuur boven de 25 graden komt kunnen wij de kwaliteit van de chocolade niet meer waarborgen. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken.

Wens iemand op een originele manier fijne kerstdagen met deze speciale Milka chocobox kerst-editie!

Zoek jij een originele verrassing voor onder de kerstboom? Dan is de speciale Kerst editie van de Zeg het met Milka! chocobox echt iets voor jou! De speciale Kerst chocobox is gevuld met heerlijke pralines met een hazelnoot-nougat crème vulling. Maar dat is nog niet alles. Deze heerlijke pralines zitten in een hele originele verpakking die jij zelf kunt ontwerpen. Zo’n persoonlijke en smakelijke verrassing maakt zeker weten indruk!

Een Milka chocobox is een geschikt kerstcadeau voor iedereen! Of je nu je ouders, vrienden, familie of buren wilt verrassen dan zit je met deze Zeg het met Milka chocobox helemaal goed. Vul jouw naam en persoonlijke boodschap in en upload een foto om je chocobox helemaal af te maken. Een kerst cadeau om nooit te vergeten!

Nu een offerte voor een Milka Giftbox - Kerst ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

0111 - 71 24 66

Liever een prijs via e-mail?

Dit cadeau is tijdelijk niet meer leverbaar. Wij doen er alles aan het cadeau zo spoedig mogelijk weer in voorraad te hebben.

Indien u meer informatie wenst betreffende de huidige levertijd kunt u contact opnemen met onze helpdesk via +32 (0) 38080307.

Wij zijn u graag van dienst!