I love Milka! giftbox - Secretaressedag

van 12.95
€ 7,95

-39%

+2,95 verzendkosten

Op voorraad,

Nu besteld, is voor Kerst in huis!
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd van de beste kwaliteit
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Omschrijving

Zet de beste secretaresse in het zonnetje met de speciale Milka chocobox voor Secretaressedag!

Behulpzaam, organisatorisch, speciaal, allemaal kwaliteiten waar de perfecte secretaresse aan zou moeten voldoen. Heb jij nou zo'n bijzondere secretaresse of personal assistent? Laat hem of haar dan weten hoezeer jij hun werkzaamheden waardeert met de speciale I love Milka giftbox. De chocobox is gevuld met overheerlijke bloemvormige pralines waar je van gaat watertanden. Perfect voor de aankomende Secretaressedag maar je kunt jouw secretaresse of personal assistent ook op ieder ander moment bedanken met dit smakelijke en persoonlijke cadeau!

Het leuke aan de I love Milka giftbox voor Secretaressedag is dat je de verpakking kunt personaliseren door een naam aan het ontwerp toe te voegen. De verpakking is al super vrolijk maar met zijn of haar eigen naam maak je het cadeau toch nog net even iets persoonlijker! Wanneer je niet in de gelegenheid bent om de Secretaressedag chocolade zelf te geven, kun je het ook direct bij de ontvang(st)er thuis laten bezorgen. Zet jouw secretaresse of personal assistent in het zonnetje met deze heerlijke giftbox vol bloemvormige Milka pralines!
Productinfo
Meer informatie over de I Love Milka - giftbox:
Chocolade: bloemvormige chocolade pralines
Vulling: hazelnoot-nougat crème vulling
Gewicht: 110 gram
Afmetingen: 19 x 14 cm

Let op: Wanneer de buitentemperatuur boven de 25 graden komt kunnen wij de kwaliteit van de chocolade niet meer waarborgen. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken.
+ Lees verder