Juf / Meester - Milka giftbox

van 12.95
€ 7,95

-39%

+2,95 verzendkosten

9.4 van 10
12 beoordelingen

Op voorraad,

Nu besteld, is voor Kerst in huis!
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd van de beste kwaliteit
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Omschrijving

Bedank de liefste juffen en meesters met deze speciale Milka Giftbox met naam!

Heb jij de allerliefste juf van de wereld, snap jij dankzij jouw meester de moeilijkste sommen of ga je een van de twee gewoon enorm missen als je van school gaat? Dan kun je hem of haar nu bedanken met de speciale Milka giftbox. Dit chocoladecadeau is gevuld met de allerlekkerste chocolade pralines in de vorm van vrolijke bloemetjes. Super leuk als cadeau op de laatste schooldag maar bijvoorbeeld ook wanneer jouw juf of meester jarig is!

Het leuke aan de Milka giftbox voor jouw juf of meester is dat je de verpakking kunt personaliseren door een naam aan het ontwerp toe te voegen. De bijzondere verpakking is al super leuk maar door de naam van jouw superjuf of coole meester toe te voegen wordt je cadeautje nog persoonlijker. Wil je dit cadeau in de vakantie geven of ben je al van school maar wil je die ene speciale docent nog eens verrassen? Geen probleem! Je kunt de Milka chocolade giftbox ook direct bij je juf of meester thuis laten bezorgen. De perfecte chocolade verrassing!
Productinfo
Meer informatie over de I Love Milka - giftbox:
Chocolade: bloemvormige chocolade pralines
Vulling: hazelnoot-nougat crème vulling
Gewicht: 110 gram
Afmetingen: 19 x 14 cm

Let op: Wanneer de buitentemperatuur boven de 25 graden komt kunnen wij de kwaliteit van de chocolade niet meer waarborgen. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken.
+ Lees verder