Meest

gekozen

Chocolade Valentijnskaart - Groot

€ 19,95

+3.95 verzendkosten

Staffelkorting?

9.0 van 10
1 beoordelingen

Op voorraad,

Nu besteld, is voor Kerst in huis!
Alle 2 soorten
  • Thumbnail

    Groot
    € 19,95

  • Thumbnail

    Medium
    € 14,95

Aflevering op datum en adres naar keuze
In cadeauverpakking + gratis cadeaukaartje
100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug
Omschrijving

Geef je geliefde een heerlijke valentijn chocolade kaart naar eigen ontwerp cadeau!

Op zoek naar een superoriginele valentijnskaart? Verras je (stille) geliefde dan met deze overheerlijke valentijn chocolade voorzien van je eigen foto of tekst. Met zo'n romantisch, lekker en bijzonder cadeau maak je zeker indruk!

Leg al je liefde in je ontwerp en maak je valentijnskaart van chocolade extra persoonlijk door je eigen foto, afbeelding of tekst toe te voegen. Met de speciale valentijnsdesigns zorg je ervoor dat de romantiek ervan afspat! De kaart wordt gemaakt van heerlijke, ambachtelijke Callebaut chocolade en is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Want je weet: de liefde gaat door de maag!

Let op: Om een optimale kwaliteit te waarborgen verzenden wij boven de 25 graden geen chocolade. De chocolade kun je uiteraard al wel bestellen, deze wordt dan z.s.m. verzonden als de temperatuur weer laag genoeg is. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.
Productinfo
Meer informatie over de grote chocolade valentijnskaart:
Smaak chocolade: melk, puur of wit
Afmetingen: 18x12 cm.
Gewicht: ±260 gram
Extra: opdruk altijd op toplaag van witte chocolade

Meer informatie Callebaut Chocolade:
Onze chocolade is gemaakt van ambachtelijke, Belgische Callebaut chocolade. Deze staat bekend om zijn intense smaak en zeer goede kwaliteit. Alle chocolade wordt vers gemaakt en dezelfde dag verzonden. Alle chocolade is na ontvangst 1 jaar houdbaar mits koel en donker bewaard bij 14-18 °C.

Eerlijke chocolade: QPP keurmerk
Deze chocolade wordt gemaakt van bonen afkomstig van boeren die meewerken aan het Quality Partner Program van Callebaut. Dit programma zorgt voor betere werk- en leefomstandigheden voor de deelnemende cacaoboeren uit derdewereldlanden. Zo kun je met een gerust hart genieten van de heerlijkste chocolade!

+ Lees verder