Chocolade Vaderdagkaart

€ 14,95

+2,95 verzendkosten

9.3 van 10
15 beoordelingen

Op voorraad,

Nu besteld, is voor Kerst in huis!
Alle 2 soorten
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd van de beste kwaliteit
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Omschrijving

Geef een heerlijke ambachtelijke chocolade Vaderdagkaart met foto en tekst cadeau!

Maak voor jouw vader een lieve én lekkere kaart voor Vaderdag; dit is niet zomaar een kaart, maar een heerlijke chocolade kaart voorzien van jouw eigen foto en tekst! Verras jouw vader eens echt en geef een originele chocolade kaart, speciaal bedrukt voor de liefste vader!

Kies in onze handige foto-editor uit diverse leuke Vaderdag designs en maak een unieke Vaderdagkaart met jouw eigen foto en tekst. De kaart wordt gemaakt van heerlijk ambachtelijke Callebaut chocolade en is verkrijgbaar in verschillende soorten chocolade.
Productinfo
Meer informatie over de chocoladekaart:
Smaak chocolade: melk, puur of wit
Afmetingen: 9x13 cm
Gewicht: ±130 gram
Extra: de kaart heeft altijd een toplaag van witte chocolade!

Let op: Wanneer de buitentemperatuur boven de 25 graden komt kunnen wij de kwaliteit van de chocolade niet meer waarborgen. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Meer informatie Callebaut Chocolade
Onze chocolade is gemaakt van ambachtelijke Belgische Callebaut chocolade, deze staat bekend om zijn intense smaak en zeer goede kwaliteit. Alle chocolade wordt vers gemaakt en dezelfde dag verzonden. Alle chocolade is na ontvangst 1 jaar houdbaar mits koel en donker bewaard bij 14-18 °C.

Eerlijke chocolade: QPP keurmerk
Het wordt gemaakt van bonen afkomstig van boeren die meewerken aan het Quality Partner Program van Callebaut. Dit programma zorgt voor betere werk- en leefomstandigheden voor de deelnemende cacaoboeren uit derde wereldlanden. Zo kun je met een gerust hart genieten van de heerlijkste chocolade!
+ Lees verder