Chocolade Paashaas

€ 19,95

+4,95 verzendkosten

9.6 van 10
5 beoordelingen

Op voorraad,

Nu besteld, is voor Kerst in huis!
Alle 3 soorten
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd van de beste kwaliteit
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Omschrijving

Geef een heerlijke chocolade paashaas met foto en tekst cadeau!

Pasen is bij uitstek de tijd voor chocolade! Tijdens de Pasen komen de paaseitjes, chocolade paashazen en al het andere lekkers weer tevoorschijn. Wil jij met Pasen nou ook iemand verrassen met een lekker chocolade cadeau? Verras iemand dan bijvoorbeeld met een smakelijke chocolade paashaas. Deze chocolade paashaas is extra uniek omdat je de chocolade met je eigen foto, logo en tekst zelf kan personaliseren. Op die manier creëer je een écht persoonlijk en origineel paasgechenk, dat niet alleen heel erg lekker is, maar er ook nog eens superleuk uitziet!

De chocolade paashaas kun je laten bedrukken met je eigen foto en tekst waardoor dit lekkere paasgeschenk helemaal een originele verrassing is. De paashaas is gemaakt van ambachtelijke Belgische Callebaut chocolade. De chocolade paashaas heeft een rondje van witte chocolade vast waarop jouw foto en tekst geprint worden. Je kunt uit verschillende designs kiezen om jouw chocolade paashaas op te maken. De paashaas is verkrijgbaar in verschillende smaken chocolade zo heb je voor iedereen een chocolade cadeau om van te genieten in zijn of haar favoriete chocolade smaak!
Productinfo
Meer informatie over de chocolade paashaas:
Chocolade: puur met een wit chocolade plaatje
Hoogte: 26 cm
Gewicht: ±250 gram

Let op: Wanneer de buitentemperatuur boven de 25 graden komt kunnen wij de kwaliteit van de chocolade niet meer waarborgen. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Meer informatie Callebaut Chocolade
Onze chocolade is gemaakt van ambachtelijke Belgische Callebaut chocolade, deze staat bekend om zijn intense smaak en zeer goede kwaliteit. Alle chocolade wordt vers gemaakt en dezelfde dag verzonden. Alle chocolade is na ontvangst 1 jaar houdbaar mits koel en donker bewaard bij 14-18 °C.

Eerlijke chocolade: QPP keurmerk
Het wordt gemaakt van bonen afkomstig van boeren die meewerken aan het Quality Partner Program van Callebaut. Dit programma zorgt voor betere werk- en leefomstandigheden voor de deelnemende cacaoboeren uit derde wereldlanden. Zo kun je met een gerust hart genieten van de heerlijkste chocolade!
+ Lees verder